[FASTBOOT] GM 4G Android 7.1.1 Stock Rom

iyi akşamlar hocam öncelikle elinize sağlık. Stock romu indirdim ve INSTALL_NMF26F dosyasını açtığımda küçük pencere de siyah ekran açılıp hemen geri kapanıyor nedendir acaba sistemim windows 7 daha önce yüklemiştim stock rom sürücüler falan herşey yüklü

Cvp: [FASTBOOT][NMF26F] GM 4G Android 7.1.1 Aralık Güncellenmesi

eline saglık teşşekkürler

eror not found

Eline sağlık İrfan.

Dr.Techno™' Alıntı:
Açıklama:
-Kurulumdan sonra verileriniz(dahili hafıza silinir).
-General Mobile 4G Android 7.1.1 kurulum aracıdır. Bu araç ile PC üzerinden Android 7.1.1 kurabilirsiniz.
-Bu ROM @Asderdd in yardımıyla hazırlanmıştır. Kesinlikle ve kesinlikle başka yerde paylaşılması(çalınması) yasaktır.
-Bu araç ile General Mobile 4G  :cool:
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Download: [hide]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[/hide]
[/font]

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Teşekkürler: @Asderdd[/font]

emege saygıııı

:Çok teşekkürler, çok işime yaradı  :laugh: :laugh:

Cvp: RE: [NMF26F][FASTBOOT]GM 4G Android 7.1.1 Aralık Güncellenmesi

elinize sağlık

emegine sağlık

Install olana bastıgımda yazılar gelip gidiyor. birşey olmuyor adb.exe de de yazılar gelip geçiyor kapanıyor sonra kurulum yapamıyorum. birde wileyfox swift romu kullanıyorum recovery menuden reboot to bootloader dedigimde tekrar recovery moda geliyor.

Cvp: RE: [FASTBOOT][NMF26F] GM 4G Android 7.1.1 Aralık Güncellenmesi

gmobile2016' Alıntı:
Install olana bastıgımda yazılar gelip gidiyor. birşey olmuyor adb.exe de de yazılar gelip geçiyor kapanıyor sonra kurulum yapamıyorum. birde wileyfox swift romu kullanıyorum recovery menuden reboot to bootloader dedigimde tekrar recovery moda geliyor.

https://yadi.sk/d/0-EqFKoYrxdC3  bu programı deneyip haber verir misiniz?

ben general mobile 4 g android 7.1.1 room u nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz stock roomu indirdim ama twrp nedir botloader nedir bilmiyorum