Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E-Tab 5 Stabil Çalışan Bazı Uygulamalar Çoğunluğu test edildi Alternatif olarak sizde ekleyebilirsiniz
https://mega.nz/folder/7uYlDAiR#E6hJ_B7ME49GOz6IOYVW0Q
Etab 5 opera dan Film izlerken cihaz uykuya geçiyor opera ve firefoxda denedim 2 roma geçtim hala böyle bir olay var ilk 7.1 xenonhd ydi şimdikide lineage os 14
İlkini biraz önce yükledim açıkcası pek hoşuma gitmedi çoğu uygulamayu kurmuyor xenonhd hızlandırmadan sonra bunun kadar stabil oluyordu şuan lineage os 14 yükledim tema olayını çözersem bu güzel olucak lineage os14+gapps+magisk27+hızlandırma patch vanced a6-7 çalışıyor bunda reklamsız 720p...
hocam onu çözdüm 4 wipe ardından reboot recovery ardından format data yapınca ve tekrar yükleme yapınca bu sefer düzeldi ama bu lineage os de karanlık tema desteği varmı bulamadım
İki cihaza yükledim ama Açılış ekranında takılıp kalıyor ilk tek rom yüklüyorum onunla alakası olabilir mi ayrıca 4 wipe sonrası format data neden yapmıyorum daha normalde başka cihazlara yüklrmede onu yapardık
Etab 5 için e iyi sorunsuz (kamera sorunu önemsiz) stabil takılma donma yapmayan Youtubeda güzel performans veren rom istiyorum öneriniz nedir rr denedim sarmadı moke denedim sarmadı şuan XenonHd deyim ama bazen youtubda takılma yapıyor