Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reeder in sitesinde stock rom var cihazini arat stock romu bul indir ve telefona yükle : http://reeder.com.tr/download/
eger yine olmazsa ekranda donanimsal sorun olabilir garantiye gondermelisin @"cumalix"
@"oguzhanyildiz00" full stock rom ile beraber yükleyecegin icin sorun olmaz yani cm13 gidecek zaten konuda yazilmis stock roma bu dosyalarin atilip yuklenecegi
Cvp: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRETMEN ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)
Evet apk yukleyebilirsin romda eba market yok sadece ekran goruntusunde gordugun uygulamalar var
Cvp: RE: [ANLATIM] KOLAY YOLDAN MANUEL OLARAK META-INF HAZIRLAMA
Binary i al scripti bundan alabilirsin ama calisacagindan emin degilim dene :thinking:
Scripti bundan alip kendin yazman da gerekebilir
Cvp: RE: [ANLATIM] KOLAY YOLDAN MANUEL OLARAK META-INF HAZIRLAMA
Updater script de al
Scriptte sistemin formatlanmasina gerek var yoksa recovery den sisteme wipe atmak gerekir
Şarjı fulleyip güneşe çık tum wifi bluetooth nfc vs aç parlaklik full olsun şarjı bitene kadar telefonla grafik bazli oyunlar oyna (brothers:a tale of two son öneririm) telefon yanar hatta uyarı verir lg zaten güneşte çabuk ısınıyor :troll1:
Son olarak telefonu bana gonder ekranini yaptirip...