Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery
Rom hatali inmistir. Veya partition yapmamissindir. Oysaki ben KONUMDA nelerin gerektigini yazdim
Lenovo bana gelmez :sigaraiciyor:
Aldigim telefon ne olursa olsun. Rom illaki olur. :) olmazsa ben editlerim. Ki cm varsa bana gerek kalmaz :sigaraiciyor:
Cok sukur cm den daha iyiyim diyenlerden degiliz. :sigaraiciyor:
Mesajlarin yanina lesin degil diye yazdim. Ki wipe lari yapmadan yuklemisseniz gayet normal. Temiz bir kurulum yapiniz.
Roma destek verecegim :sigaraiciyor:
xposed ile yaptığınız ayarları olduğu gibi bir roma aktaramazsınız.
cwm yedeği paylaşıp insanların imei numaralarını sildirmek istiyorsanız buyrun :)
aldığınız yedekteki sistemi alıp başka bir rom yapabilirsiniz. ama cache alamazsınız. bu soruları sizden beklemezdim :) iyi günler
Mms.apk ile ilgilide kucuk bir gelistirme yaptim yine de istemezseniz yuklemeyebilirsiniz. Sizon icin sorun olmaz hocam :)
Bu gece gelir
Fix versem ise yaramaz. Romun wipe yapilip tekrar yuklenmesi gerekiyor. Suan sorunsuz kullaniyorum .
Bu arada romu ilk kurduktan sonra roma yuklenip uygulamalari birbiri pesine acmayin. Yavas yavas kurun teker teker acin. Roma...
Sensorler sorunsuz. Romu yeniden kurun.
Yurt dısı sms gonderme sorununu duzelttim. V2 yolda geliyor. Ayrıca bu duzeltmeden sonra mesajlarda fc vermedi. Garanti vermiyorum ama duzeldigini saniyorum.
gnz temayı winrar ile ac orada her uygulama için ayrı ayrı klasöreler içlerinde de res/drawable-xxhdpi klasörü var. drawable-xxhdpi üzerine sağ tıklayın ve adını değiştirip drawable-xhdpi yapın.
Hala anlamadıysanız boşuna uğraşmayın :sigaraiciyor:
sadece ikonlar olmuyor. bunun nedeni gnz tema içerisinde ki her uygulamanın iconunun drawable-xxhdpi içerisinde olmasıdır. teker teker adlarını -xhdpi yapın calışır
Evet onu kuracaksin.
Sms gonderiyor sorunu cozduk sanirken tekrar basladi. Bu sorunu yasayan arkadaslar operatorlerini arayip lutfen yurt disi sms gonderimini kapatsinlar. Cozum bulamiyorum ne denediysem yine gondermeye calisiyor.