Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hadi bakalım arkadaşlar çıkartın içinizdeki o saklı cevherleri çıkartın cep telefonlarınızı ve çekin fotoğrafları. Bakalım kim nasıl fotoğraflar çekecek. Cep Telefonu Fotoğrafçılığı
General Mobile Discovery 16 GB
RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final
Rom yapımı konusunda kısaca bir bilgi verir misiniz? Nasıl yapılır, ne gibi aşamalardan geçer bu konuda belki bende bir şeyler yaparım.
Grafik tasarımı ile sizlere muhteşem bir oyun önermek istiyorum arkadaşlar. Araba yarışlarından hoşlanan varsa gerçekten çok iyi ve eğlenceli bir oyun fazla söze gerek yok. Yolların tozunu kaldırmaya ne dersiniz. Kaybeden anahtarı verir.
RE: EBR1&EBR2 System boyutu düzenleme (yardım)
Bu konuda bir bilgim olsa inan yardım ederdim ama şuan bir bilgim yok. Ama mutlaka bilenler paylaşacaktır.
Akıllı telefonlar diye tabir edilen telefonların şarj süreleri ne kadar gidiyor arkadaşlar paylaşa bilir misiniz.
General Mobile Discovery 1 yaklaşık iki gün gidiyor hiç oynamadığım taktirde. Ama devamlı kurcalarsam bir gün gidiyor. Bu durum sizlerin telefonunda nasıl arkadaşlar paylaşırsanız...
Yapanın anlatanın ellerine ve kollarına sağlık emeğe saygım vardır. Bu konuda size inanın çok çok teşekkür ederim. Ama Türkçe olsa iyi olurdu arkadaşım yanlış anlamayın bu sözümü.