Arama sonuçlarınız

1. Kronoslce

Android e gecis

Ben kesinlikle rom ve roottan yanayım bana göre daha hızlı ama ben yeni cihaz şuanlık alamadığım için rom root gibi şeylerden yanayım çünkü daha hızlı bu arada YouTube vanced kullanmanıza gerek yok brave tarayıcıyı play store dan indirip reklamsız izleyebilirsiniz ayrıca yaptığım amatör testlere...
  2. Kronoslce

E TAB5 ANDROİD 8 ve Üstü lazım

Max 7.1.2 lazım o yüzden uygulamalar güncellene güncellene tablet daha da tuhaflaşıyor bu yüzden ya rom portlatmalıyız ve portlayan kişiye yardım etmeliyiz yada kendimiz portlamalıyız
  3. Kronoslce

GM 20 PRO G501 TEK SİM ANDROİD 13 VE ANDROİD 14 ROM

Portlanması için illa elinizde mi olması gerekiyor sayın hocam bu arada o tablet zamanında liselilere verilmişti benim abim almıştı o tabletten yani çoğu kişide var o tablet portlarsanız çok iyi olur ya
  4. Kronoslce

°¥÷~

Adam önceden haber vermiş olsaydı ben şuana kadar yabancı forumlarda yabancı platformlarda illaki birisini bulmuştum yabancı büyük forumlarda illaki birisi çıkardı ama adam haber vermedi benim sınav deneme haftamda haber verdiği için bunu yapamadım
  5. Kronoslce

°¥÷~

Sonra bende 20-30 tane forumda konu açtım bir sürü türlü türlü platformda bu tabletlerin konusunu açtım oyunlarda bile açtım hadi hiç olmazsa yeni rom olmasın bari var olan romlardaki hataları falan düzeltim dedim ama hiç yapacak olmadı
  6. Kronoslce

°¥÷~

Ama adam bakmadı başkaları falan yazdı bu arada bende adamı iyi niyetli sanmıştım hadi hiç olmadı insan haber verir portlayamadı şudur budur diye bende ona göre daha fazla insan arardım falan en sonunda da fake hesapla siteye tekrar kayıt olduğumu gören yetkililer bana ban attı
  7. Kronoslce

°¥÷~

Adam bana görüldü attı sonra dedim işi var herhalde 1 hafta sonra falan tekrar yazdım adam portlamayacağını sitedeki çoğu romda symlink olduğunu veya hata olduğunu söyledi o yüzden portlamadı sonra konuya yazan çok oldu çoğusu uğraşmayacağını VS. olumsuz boş şeyler söyledi bir şey demedim en...
  8. Kronoslce

°¥÷~

Rom çıkmayacak siteden zaten üstte anlattığım gibi ban yemiştim sonra zar zor tekrar kayıt olup giriş yapmayı denedim adama zar zor ulaştım ve direkt yazdım ve dedimki bu hesabın da ban yemesi ihtimaline karşı sosyal medya hesaplarından bana ulaş dedim ve rom portlandı mı ne durumda diye sordum
  9. Kronoslce

GM 20 PRO G501 TEK SİM ANDROİD 13 VE ANDROİD 14 ROM

GM E TAB 5 yeni rom portlayabilirmisiniz
  10. Kronoslce

[Redmi 10x 4G/Redmi Note 9][MERLINX][Android 14-Beta][PORT]MIUI 14.0.2

Hocam general mobile e tab 5 tablete yeni rom portlayabilirmisiniz
  11. Kronoslce

General Mobile 4G Açılınca Donup Yeniden Başlıyor

Cihaz çökmüş yani başka twrp den temizlik bölümünden temizlik yapıp başka bir rom yükle
  12. Kronoslce

sizce samsung mu apple mı alınır

NERELERDESİNİZ ASDERDD VE DİĞER GELİŞTİRİCİLER NEREDE HERKES NEDEN ORTADAN KAYBOLDU
  13. Kronoslce

VAAAAAAAY ADMİN ADMİN VAR BE
  14. Kronoslce

REDMİ NOTE 12 PRO 5G ÇİN CİHAZI EKRAN PARLAKLIĞI HİÇ DEĞİŞMİYOR ASLA

Releases · SmartPack/SmartPack-Kernel-Manager şunu indir root yetkisini ver screen bölümünde parlaklıkla ilgili bir ayar vardı aradığın şey orada olabilir
  15. Kronoslce

°¥÷~

Bir şekilde fake hesap açtığımı anlıyorlar ve ban atıyorlar şimdi son kez fake hesap açıyorum eğer tekrar anlarlarsa artık vds e bağlanıp oradan vpn +mac adresini değiştirip + web vpn i gibi bir şey açıp kayıt olacağım oda olmadı yeni cihazdan falan denerim kayıt olmayı artık
  16. Kronoslce

°¥÷~

Galiba iş sana düştü ya
  17. Kronoslce

Ben olsam samsung alırdım ya benim çoğu arkadaşıma iPhone var çoğusu beğenmiyor kullanması zor falan diyorlar alışmak zor diyorlar android daha güzel gibi geliyor bana diyorlar ama size kalmış bir şey
  18. Kronoslce

akllı tv almak ıstıyorum sızce grundıc alınırmı???

Bence çok farketmiyor ama size önerim Vestel,LG veya Samsung bunları kullanmıştım gayet de güzeldi