Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumdan ban yedim romu hazırlayan arkadaşla bağlantım koptu bir şekilde fake hesap açıp tekrar girmeye çalışıyorum şuan hesabım moderatör onayı bekliyor onaylanırsa arkadaşa direkt yazacağım bitirmişse bana atacak bende burada paylaşacağım
Ya yeniden yapması gerek çünkü bir sürü hata var ayrıca senin dediğin hataları çözdükten sonra yapsan bile cihaz çöküyor artık ben yaptım cihaz komple çöktü 1 gün uğraştım o yüzden boşa uğraşma
Beyler bende olmadı kimse yapmasın hata var sanırım tablet çöküyor direkt olarak istenenleri normal olarak yaptım fakat tablet maalesef çöktü sonra orada öğretmen rom yazdığını gördüm bende tableti ilk haline getirmeyi denedim dünden beri uğraşıyorum ve tableti ilk haline getiremedim çünkü kilit...
(ATTIKLARIMIN HEPSİ ANDROİD SÜRÜMÜ 7.1.2)
Kanka bütün özelliklerin çalıştığı crDroid romu var 489.57 MB file on MEGA Rar şifresi = hackdroid.etab5
Veya şarjı baya dayanıklı zor biten fakat kamera ve mikrofon çalışmıyordu sanırım bu romda şuan bende kullanıyorum bu romu bu romu da tavsiye ederim...