Arama sonuçlarınız

1. Kronoslce

REDMİ NOTE 12 PRO 5G ÇİN CİHAZI EKRAN PARLAKLIĞI HİÇ DEĞİŞMİYOR ASLA

Kanka cihazın rootluysa play store a kernel yaz bende ismini unuttum neyse boşver ya hatta
  2. Kronoslce

°¥÷~

Forumdan ban yedim romu hazırlayan arkadaşla bağlantım koptu bir şekilde fake hesap açıp tekrar girmeye çalışıyorum şuan hesabım moderatör onayı bekliyor onaylanırsa arkadaşa direkt yazacağım bitirmişse bana atacak bende burada paylaşacağım
  3. Kronoslce

REDMİ NOTE 12 PRO 5G ÇİN CİHAZI EKRAN PARLAKLIĞI HİÇ DEĞİŞMİYOR ASLA

Rootluysa bazı programlar aracılığıyla parlaklığı ayarlayabilirsin
  4. Kronoslce

°¥÷~

°¥÷~
  5. Kronoslce

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

Ben yazın full aktiftim de şimdi millet yazdığı zaman aktif olabiliyorum bir şey değil
  6. Kronoslce

Ya yeniden yapması gerek çünkü bir sürü hata var ayrıca senin dediğin hataları çözdükten sonra yapsan bile cihaz çöküyor artık ben yaptım cihaz komple çöktü 1 gün uğraştım o yüzden boşa uğraşma
  7. Kronoslce

Lenovo P2 Stock Romlar [FASTBOOT]

Yüklediğin rom rootlu olabilir o yüzden banka uygulamaları çalışmamıştır
  8. Kronoslce

Adamın yaptığı uyarıları tam oku sende bazı programlar eksik Microsoft c visual gibi onları indireceksin işte
  9. Kronoslce

Beyler bende olmadı kimse yapmasın hata var sanırım tablet çöküyor direkt olarak istenenleri normal olarak yaptım fakat tablet maalesef çöktü sonra orada öğretmen rom yazdığını gördüm bende tableti ilk haline getirmeyi denedim dünden beri uğraşıyorum ve tableti ilk haline getiremedim çünkü kilit...
  10. Kronoslce

°¥÷~

°¥÷~
  11. Kronoslce

Etab5 Kalibrasyon Başarısız oldu hatası

https://forum.turkdevs.com/konu/tool-etab-5-dokunmatik-kalibrasyon-araci-v1-1.9474/
  12. Kronoslce

Etab5 Kalibrasyon Başarısız oldu hatası

Aga ben bunun forumda zip dosyasını görmüştüm onu alıp twrp den flashlıyorsun diye biliyordum
  13. Kronoslce

°¥÷~

°¥÷~
  14. Kronoslce

Etab5 AospExtended v4.6 [3.10 kernel] Rom

Sıfırlanınca ne oluyor yani ne sıkıntısı oluyor bende hiç olmadı çünkü
  15. Kronoslce

Anlamadım nasıl sıfırlanıyor yani bağlanma zorunluluğu derken
  16. Kronoslce

(ATTIKLARIMIN HEPSİ ANDROİD SÜRÜMÜ 7.1.2) Kanka bütün özelliklerin çalıştığı crDroid romu var 489.57 MB file on MEGA Rar şifresi = hackdroid.etab5 Veya şarjı baya dayanıklı zor biten fakat kamera ve mikrofon çalışmıyordu sanırım bu romda şuan bende kullanıyorum bu romu bu romu da tavsiye ederim...