Arama sonuçlarınız

1. V

[Driver] Samsung USB Driverlari

link ölü
  2. V

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]Dark Mystic Rom For GM Discovery

gmail hesabını giriyom olmuyor açılmıyor
  3. V

V1 Viper 8189 01.07.2016 Güncelleme Ekran Görüntüleri ve Kurulumu(gm discovery ikizi)

Cvp: V1 Viper 8189 01.07.2016 Güncelleme Ekran Görüntüleri ve Kurulumu(gm discovery ikizi) 4gb içinde bu rom olurmu acaba
  4. V

[PORT] Themed Aosp Rom for GM Discovery

Cvp: RE: [PORT] Themed Aosp Rom for GM Discovery HOCAM KAMERA NE KULLANDINIZ BEN MARKETTEN  CAMERA MX INDIRIM HANGİSİ İYİ SİZCE
  5. V

[PORT] Themed Aosp Rom for GM Discovery

Teşekkür ederim sağol
  6. V

gitgat ve z3 romlarını kullandım

gitgat ve z3 romlarını kullandım  başka stabil rom varmı bildiğiniz tşkler
  7. V

[PORT][4.4.2] LolliFox 1.7.0 Stable By AloneMan

eşiem msj atamıyom bu romda
  8. V

[STABLE-SORUNSUZ] MIUI Stable 7.3.1.0 for GM Discovery

Cvp: [STABLE-SORUNSUZ] MIUI Stable 7.3.1.0 for GM Discovery orochi  hocam allah rızası için 4gb discovery var custom rom yukledım telefon hafıza 431mb diyor  hocam hangi romu yükliyim telefon hafızında yer sorunu olmayan 8gb hafıza kartımda var
  9. V

[PORT][4.4.2] LolliFox 1.7.0 Stable By AloneMan

rusca olan yerlermi var kardeş usta benım telefon belliği 433 mb azıyor dosya yonetıcınde sende daha büyük capslarda nedne oyle
  10. V

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

telefon belligi 441mb d,yot bu neden az
  11. V

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

Cvp: RE: [4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery nasıl yuklenmiş olacak fix attım sd karta hata veriyor kurulmuyor ne yapmalıyız yardım [hr] ne yaptınız bendede aynı hata var
  12. V

[PORT] PureXperia Z3 v4.8.5

final olanımı
  13. V

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

özel zil sesi seçemedim bir türlü
  14. V

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate hocam sizin bu romu kurdum 2 aydır kullanıyorum kendi kendie reklamlar açılmaya başladı aniden telefonda ve donmalar oluyor