Arama sonuçlarınız

1. C

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Super GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi [hr] şöyle bir sıkıntı oluştu. teli şarja takıyorum. hızlı şarj olduğunu gösteriyor, altta kırmızı ledi de yanıyor ama tel deki şarj yüzdesi kıpırdamıyor. yani şuan %4 de yarım saat...
  2. C

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM İncelemeye devam. Tele greenify yukledim ayrica kendi doze ayarlarinida actim. Dun gece %16 dan teli ucak moduna alip telin ekranini kapattim. Sabah ekrani actigimda hala %16 sabit duruyor. Ayrica usteki durum cubuguna cift tiklarsaniz ekran...
  3. C

RE: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM rom gerçekten çok güzel. yükledikten sonra bende wifide problem yaşadım. ilk baş wifiye bağlantı daha sonra teli açıp kapayınca wifide sıkıntı oluştu. bağlı gözüküyor ama internete girmiyordu.  telin içindeki yedekleme bölümünden fabrika ayarlarına...
  4. C

GM 5 Plus Kalıcı TWRP Kurma

bu geçici trwp oluyor. bu sayede istediğimiz romu atıyoruz. yani geçici trwp ilede rom atabiliyoruz. doğru mudur. [hr] en sonunda yükledim. geçici twrp ile. şimdi deneme zamanı.
  5. C

eğer trwp üzerinden recovery yeniden başlat dersem twrp açılıyor. ama telefonu normal açıp kapatıp. sıfırdan açmaya çalışırsam orjinal recovery geliyor. yanlış kısmı nedir acaba. [hr] bir sorum daha olacak. biz bu kalıcı twrp yi kurmasak rom yükleyemiyor muyuz. yani twrp ekranına kadar geldik...
  6. C

telde twrp ekranına kadar geliyorum. burada mtp usb aygıtı yüklemeye çalışıyor ama başaramıyor. yanlız tel normal açıkken mtp modunda bağlanıp telefonun içeriğini görebiliyorum. yani sorun sadece twrp ekranında mtp usb aygıtını yükletemiyorum. yanlız ayrıda sd card kullanıyorum. yani unoffical...
  7. C

aynen yükledim ama kendi recovery si açılıyor. ses açma+güç tuşuna basıyorum. DEvice state- unlocked yazıyor. sanırım oem kilidini açmışım ama twrp yi yükleyemedim.
  8. C

teşekkürler. sanırım siz bu yöntemle twrp atacaktınız. denediniz mi acaba.
  9. C

neden kalıcı twrp atıyoruz? ilerde stock roma dönmek istersek bir problem çıkar mı?
  10. C

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Teşekkürler GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

GM 5 Plus OEM Kilidi Açma

Cvp: GM 5 Plus OEM Kilidi Açma İşte aranan cevap
  12. C

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Böylece OEM kilit açılmış olup twrp yükleyebileceğiniz. GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. C

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Teşekkürler GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. C

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Twrp yüklemek için OEM kilidi açılması gerekir deniyor. Bu kilit nasıl açılır acaba. GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. C

Cvp: GM 5 Plus ResurrectionRemix 5.7.3 Peki aicp mi rr mi? Birde nedeni. Mümkünse GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. C

Cvp: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus Şuana kadar plus için çıkan romlarda fark nedir. Hepsi birbirine benziyor. Mesela remix diğer çıkan romlarla aynı özelliklere mi sahip. Tek fark kisisellestirmelerin daha fazla olması mi GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. C

Cvp: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus Romun biz son kullanıcı olarak kullanılması icin zamana ihtiyacı var gibi. Yinede romun çıkması güzel bir gelişme GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. C

Cvp: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus Romu kullananlar bellek kullanımı ve pil kullanımı hakkında bilgi verebilir mi. GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. C

RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus valla ellerinize saglık. yanlız twrp atmak heralde karışık. normal de başka telefonlarda tek programla atılabiliyor.
  20. C

RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus cevap için teşekkürler. iyi çalışmalar