Arama sonuçlarınız

1. C

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus telefonun titreşim modunda olmasına gerek yok. herhangi bir modda iken de olabiliyor. normalde android telefonlarda Ayarlar->Arama->Arama Uyarısı->Cevap titreşimi şeklinde olması lazım. rica etsem arama ayarlarında bu tarz bir ayar var...
  2. C

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus sayın nexus şöyle bir sorum olacaktı. gm5 plus kullanırken saf android olduğu için şöyle bir özelliği yoktu. bir kişiyi ararken karşı taraf telefonu açtığında telefon titreşim yapıp karşı tarafın açtığını bildiriyordu. teli kulağa dayayıp...
  3. C

UMI ZERO MIUI v6 ROM TÜRKÇE STABİL (son surum eklendı)

kendi yorumuma ek. miui romu güzel güzel kullanırken birden mobil ağ bağlanamıyor sorunu oluştu. her türlü fixi denememe rağmen bir türlü düzeltemedim. allahtan orjinal recovery dosyasını yedeklemiştim. yükseltme yapacaksanız ne olur ne olmaz mutlaka yedek alın.
  4. C

UMI ZERO MIUI v6 ROM TÜRKÇE STABİL (son surum eklendı)

telefonu yeni alan biri olarak orjinal romdan hiç memnun kalmadım. ilk denemem bu siteden indirdiğim emiui romu oldu. görüntü,stabilite falan çok güzeldi ama telefon özelliklerine baktığımda telefonun adını huawei, işlemcisinide çift çekirdek olarak gördüm. antutu denemelerimdede 27000 civarı...