Arama sonuçlarınız

1. DiscBlock79

[ROM-LP-PORT] v7.0 Doogee Voyager 2 DG310

init desteği varmı ?[hr]bazi sistem uygulamalarını kullanamıyorum değiştirmek istiyorum silip baska kuruyorum ve ben her baska gün sitedeki romları deniyorum onun için dooge voyagerden her defasında uygulama silmekten bıktım benim istediğim uygulamaları nasıl .zip içine koyabiliriz sistem...
  2. DiscBlock79

FunTouch OS v2.1 İkonlar

hocam bunu kullanmak için launcher'e gerek varmı (sacma ama)
  3. DiscBlock79

(Font) ComfortaaLarger Font

1. ss'teki icon pack'leri bi bulabilsek be
  4. DiscBlock79

[RECOVERY][TWRP 3.0.0.0] Lollipop By OROCHI

sd kart cıkartınca açılıyor normal olarak ama SD kartta hata veriyor kartı yeni aldım daha 4gb bosa mı gitti simdi o kadar para verdik kart çalısıyor
  5. DiscBlock79

[RECOVERY][TWRP 3.0.0.0] Lollipop By OROCHI

önceden çalısırdı ama simdi calısmıyor  YÜKLE butonuna basıyorum geri  recovery restart atıyor tekrar flashladım olmadı 2.8.6.0 kullanıyorum suan ama eski
  6. DiscBlock79

[MOD][PORT][4.4+/6.0] HTC Beats Audio™ | The very Latest Beats™ Xperience!

özür dilerim yeniyimde açıklayıcı olurmusunuz ne işe yarıyor  :adyo:
  7. DiscBlock79

(Mod) Bravia Engine 2-3

SAMSUNGlarda deneyebilirmiyiz ? yada samsunglar için baska bi engine mi var ?  grand neo+'da telefona bakasım gelmiyor
  8. DiscBlock79

Sony Bravia Engine 2+3+X-Reality

kardeşimde galaxy grand neo+ var  ekranı ölü gibi telefonu 2dk alıp kullanmaya kalksam hemen bırakasım geliyor ve stock kurulu bu onda denesek olurmu ? :what: :what:
  9. DiscBlock79

(Font) ComfortaaLarger Font

1. ss'teki iconlar neye ait ? launcher mi yoksa baska bisi mi  :what:
  10. DiscBlock79

Duvar Kağıdı Arşivim[Kotalılar DİKKAT]

zip halinde paylaşırsan daha iyi olur pixel bozukluğu oluşuyor suan. bana zip olarak paylaşabilirmisin ? :what:
  11. DiscBlock79

GENERAL MOBİL 2MİNİ SARJ SİMGESİ DEGİSTİRME..

sen gökten allah istiyosun resmen, neyin kafası bu ? sokakta konusman gibi konusamazsın burda buranın bir Adabı var, konusma tarzına dikkat et.  isteğin stockta bu istediğini yapamazsın illa rom atman gerek.
  12. DiscBlock79

KULLANICI  seçenekleri neden yok ? misafir kullanıcı seceneği lazım oluyor ama bulamıyorum ?
  13. DiscBlock79

[CM12.1/5.1.1 FINAL PORT] GMD II Mini By OROCHI

kernel düşük olsa nolur ki diyorum yani
  14. DiscBlock79

[CM12.1/5.1.1 FINAL PORT] GMD II Mini By OROCHI

kernelin ne sorunu olacak ki sanki iyi bişi değilmiş gibi anlattınız ?  :utandim:
  15. DiscBlock79

[MultiBoot] General Mobile 4G

general mobile discovery 2 mini kursam olur mu veya  onun içinde çıkacak mı ?
  16. DiscBlock79

Kendi yaptığım bir tema

biraz fikir versene nasıl yaptın  kendi zevkime göre bişi yapayım
  17. DiscBlock79

hocam ben bi rom buldum mtk için ama portlanma falan bana  yardımcı olurmusun portlamayı felan
  18. DiscBlock79

Gm discovery 2 mini en stabil custom rom

burdakiler portlanmış romlar elbet hepsinde sorun olacaktır  birinde hız sorunu birinde stabillik sorunu  yani zor bulursun aralarından en sorunsuz olanı yani az olanı bul keyfine bak  :D
  19. DiscBlock79

MIUI7 V7.2.1.0 KHDCNDA China Stable GMD II Mini By OROCHI

yaw hosuma gitti ios'u andırıyor ama türkçe diğilmiş jbart olmaz mı ya kurmak istiyorum bunu  :uzgun: