Arama sonuçlarınız

1. sarptan

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1]

Cvp: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1] hocam eksik inse rarda çıkardığımda hata vermezmi başka bi hafıza kartı takıp denesemmi yada çıkartıp telefonun hafızasında güvenli biyeremi atsam ki öyle biyer varmı tel hafızasında
  2. sarptan

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1]

Cvp: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1] hocam allah aşkına bi el at zipli dosyayı hafıza kartına atıyorum twrpden flashla diyorum ama hata veriyor dahili hafızaya atıncada görmüyor otomatik tools şeklinde yapman çokmu zor zorla kursak mesela adbden ?
  3. sarptan

7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak :)

Cvp: 7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak :) yeni aldığım gm5 plusıma burdan indirdiğim stock romu kurdukdan sonra orjinal recovery e giriş yapamıyorum lütfen yardım edin
  4. sarptan

[ANLATIM ] Android Commander Kullanımı

Cvp: [ANLATIM ] Android Commander Kullanımı ellerine sağlık kardeş
  5. sarptan

GM 5 PLUS STOCK ROM TWRP NOUGAT [AROMA]

Cvp: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [AROMA][TWRP] eline sağlık hocam
  6. sarptan

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM

Cvp: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM teşekkürler hocam
  7. sarptan

GM 5 Plus CyanogenMod CM 13 ROM

eyw saol hocam [hr] cm-13.0-20160818-UNOFFICIAL-shamrock-by-turkdevs.zip link yok burada silinmiş galiba ?
  8. sarptan

7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak :)

sayın geliştiricilerimiz lütfen bi el atın
  9. sarptan

Asus Zenfone 5 Lite(A502cg) Hardbrick

Cvp: Asus Zenfone 5 Lite(A502cg) Hardbrick arkadaşlar virgülüne noktasına kadar aynı problem bendede var nasıl çözebilirim lütfen yardım edin..
  10. sarptan

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] aynen 7.0 nougatta çalışmıyor root işlemi yapılmıyor.
  11. sarptan

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] emeğine sağlık kardeş
  12. sarptan

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [N3E92][EKİM 2016][FASTBOOT] saol kardeş
  13. sarptan

iOS 10 Emojis for GM 5+

saol kardeş
  14. sarptan

[v2] Google Pixel Experience - GM 5+

RE: Google Pixel Experience - GM 5+ saol kardeşim
  15. sarptan

[MOD] Kernel Adiutor Mod v15

saol kardeş