Arama sonuçlarınız

1. DDEMR

Hocam GM1 16GB galiba brick oldu hic açılmıyor logo vb gelmiyor. Sp flash tool ile rom attim...

Hocam GM1 16GB galiba brick oldu hic açılmıyor logo vb gelmiyor. Sp flash tool ile rom attim yine yok. Ne yapmam gerekir bilgini, varmi ?...
  2. DDEMR

Wifi ve Bluetooth Hiçbir Şey Bulmuyor! Yardım!

Arkadaşlar dünden beri telefonun wifisi ve bluetoothu hiçbirşeyi bulmuyor. Modemin yanında duruyorum başka Discovery bağlanıyor elimdeki Discovery 2+ wifiyi bulmuyor bile. Bluetoothda aynı şekilde. Hiçbir cihazı bulamıyorum ve onlarda beni bulamıyor. Ne yapmam gerek acilen yardımlarınıza...
  3. DDEMR

Discovery Miui Sıkıntılarım

Son 3 gündür cihazımda olağanüstü bir degisiklik vardi. Aşırı kasma ve durduk yere tum uygulamalar ayni anda durduruldu hatasi veriyordu. Kapanip acinca biraz idare edip yine ayni şekilde devam ediyordu. Bugun komple kapanfi hic bir sekilde açılmıyor. Recovery de açılmıyor. Ne yapmam lazım...
  4. DDEMR

Hocam bildirimler dediğiniz ayarlarda. Ama hala gelmiyor. Yaklaşık 10 gündür telefon elimde olmasına rağmen bana gelen mesajlara 1 2 saat geç veriyorum bazen daha da fazla. Maalesef çözemedim sorunu.
  5. DDEMR

[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

Telefonu biraz kurcaladım. Şuan bildirimler geliyor umarım böyle devam eder. Rom çok güzel elinize sağlık. Bu arada telefonu normal olarak bağlamanın bir yolu var mı acaba ? MTP modunda yüksek boyutlu dosyalar uzun sürüyor. Kameradan galeriye gecis yapılmıyor sorun bende mi ? Bir kaç sıkıntı...
  6. DDEMR

Merhabalar forum. 1.5 aydır Discovery 16GB cihazımda Miui romun 8.1.5.0 versiyonunu kullanıyorum. Rom genel olarak güzel yalnız maalesef bir kaç sıkıntım var. Not: Cihaza repartition yaptım yer sıkıntısı olduğu için. Benim sıkıntılarım; 1- Kamerada pixelleşme sıkıntısı var. 10 resim...
  7. DDEMR

LANET OLSUN GM

Hocam GM'in 4 ürünüde elimde mevcut. Discovery 1, Discovery 2, 4G, 5Plus. Hiçbirinde problem yaşamadım ve paramın çöpe gittiğini düşünmedim.
  8. DDEMR

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

Hocam "Dahili SD" den kasit nedir? Telefonun kendi hafizasimi yoksa sonradan taktigimiz SD kart mi? Yapmaya baslayacagimda yanlislik olmamasi acisindan sorayim dedim.
  9. DDEMR

Hizmet Yok Hatası (Resim Eklendi)

Tamamdir hocam dediklerinizi uygulayacagim cok sagolun :)
  10. DDEMR

@TigerKHaN hocam tekrar açtım. Suan normal gibi 3 4 dis cekiyor lakin simdi ekranda titreme olustu. Parlakliki milisaniye ile degisiyor gibi sanki. Parlaklığı artirinca daha cok belli oluyor. Arka kismi her actigimda bir sorun oluyor sanki Hocam sorun daha fazlalasti. Suan mobil vrri falan...
  11. DDEMR

DUZENLEME: 2 ALT MESAJDA RESİMLER EKLENDİ! Merhaba. Dün power tusumun iceri cokmesinden dolayi telefonumun arkasindaki vidalari sokerek siyah kapagi actim. Power tusunun altina cok kucuk bir kagit yapistirip kapagi kapattim ve vidaladim. Tum vidalar takili ve sonuna kadar sıkılı. Bugun surekli...
  12. DDEMR

bilirkişi

bilirkişi
  13. DDEMR

Discovery Yetersiz Hafıza Sorunu

Merhabalar forum. Her seferinde karşıma çıkan bir problem bu. Yetersiz hafıza. partition gibi konular gördüm lakin anladığım kadarıyla onu yapmak için önce stock rom kurulacak daha sonra yapılacak. Ben MİUİ 8.1.5.0 romunu kullanıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim ? Ya da partition u direk bu rom...
  14. DDEMR

İnstagrama video atınca video bozuluyor?

İnstagram ve Snapchat sorunu bende de var malesef. Su ana kadar sayisiz rom denedim ancak cozulmus duruma degil. Sorunu cozmeyi basaranlar acaba anlatabilir mi? Tabi varsa.
  15. DDEMR

[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

Yükledim romu kaliteli ve hoş bir rom. 2 sıkıntım var; 1- Snapchat oturum açılamadı hatası alıyorum. 2- Telefonu PC ye bağlarken sadece şarj alıyor. USB modu bağlandı gibi yazıyor ama olmuyor. Yeni farkettim. Whatsapp mesajlari gelmiyor. Uygulamaya girince yeni gelmeye basliyor. 2 saat once...
  16. DDEMR

MİUİ Rom Sorunu

Sagolun hocam dosyayi telefonuma atip yapacagim hemen. :) Yeni romu kurar kurmaz bunu yapacagim cok tesekkurler. :)
  17. DDEMR

MİUİ Rom Sorunu

Peki o surumu fix yapar gibimi yukleyeyim yoksa en bastan recoveryden formatlayip mi yapayim?
  18. DDEMR

MİUİ Rom Sorunu

1 saat önce Note 5 romundan MİUİ roma geçiş yaptım. Verilen tüm fixleri kurdum ama hala çok büyük sıkıntılarla karşı karşıyayım. -> Öncelike kablo ile pc ye bağlandığımda sadece şarj olarak görüyor (bir çok kablo ile denedim kablolarda sıkıntı yok). -> Play Store da RH-01 hatası alıyorum. En...
  19. DDEMR

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

Merhaba romu kuracağım şuan herhangi bir sıkıntısı mevcut mu acaba ? Arkadaş ekranda takılıyor demiş ondan sordum.
  20. DDEMR

[GLOBAL-STABLE]MİUİ V8.2.3.0 KHDCNDL for GM Discovery

Merhaba. Öncelikle elinize sağlık. Telefonumun aşırı kasmasından sıkılarak yeni rom arayışına başladım. Miui takip ettiğim bir şeydi ancak fırsatım olmamıştı. Bir sorum oalcak. Snapchat yeşil çizgi sorunu bu romda var mı ?