Arama sonuçlarınız

1. UnmoveD

Pixel Launcher Icon Pack

Ellerine sağlik:)
  2. UnmoveD

[DAT] Unpack/Repack Android Lollipop/Marshmallow

Ellerine sağlık hocam:)
  3. UnmoveD

[PORT]LGv10 keyboard v6.3.5 Android 5.1/6.0

Ellerine sağlık hocam
  4. UnmoveD

[Yardım] LG G2 TWRP Yüklerken soft brick oldu

RE: LG G2 soft brick oldu Telefon download mode giriyomu
  5. UnmoveD

LG G2 Forbbiden Hatası

Selam arkadaşlar benim Lg g2 D800 telefon çoğu custom romlarda internet tarayıcısından 403 forbbiden danied hatası veriyor günlerce uğraşmama rağmen çözümü bulamadım değerli ustalarım sizler bence bu işi çözersiniz :)
  6. UnmoveD

d800 lp antutu

Yarın öğreniriz:)
  7. UnmoveD

d802 auto rec hatası

Yüklüyemezsin artık yanlış rom attın d802 den başka romu kabul etmez hata verir. Eğerki d800 yazılımı sayesinde açıldıysa telefonun d800 ready yazısı geldiğinde usbyı çıkarıp 5 sn sonra takıp bekliyecektin. Yardım istersen pm at yardımcı olurum sana.
  8. UnmoveD

[CM13/6.0.1 FINAL PORT] GMD II Mini By OROCHI

Adam yapiyor arkadas :) ellerine sağlik mesut hoca:)
  9. UnmoveD

LG G2 soft Bric Stock rom yüklerken %49 da kaldı ACİL YARDIM

Gennelikle kalem ile yuvarlak icine alinmis ama soyle bisey var yazilimi D802 ise D802 tot dosyasindan baska tot dosyasi kabul etmez. D802 deilse eger Fastboot ile kurtarilabilir
  10. UnmoveD

.tot dosyasi ile denedinmi stock romu? Tekrar soyluyorum D802 oldugundan emin iseniz yapin. Genelde yurtdisindan gelen lg g2 genellikle d802 olmaz ama egerki d802 ise tot dosyasi ile yapmayi deneyin
  11. UnmoveD

Telefon yurtdışındanmı geldi? D8xx kaç olduğunu biliyormusun
  12. UnmoveD

[ROM-PORT] BLISSPOP 4.0.3 FOR P7000

Ellerine saglik hocam.
  13. UnmoveD

[LG-G2][D800] TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME

Yapılacak olan işlemler risklidir dikkatlice okuyup yapmanızı tavsiye ederim. Bizim için gerekli olan programlar LGFlashtool Burdan MegaLock.dll Burdan Tüm Modellerin .Tot ve .DLL Dosyaları  Burdan 1=Setup_LGFlashTool_1.8.1.1023.zip dosyasını açıp kuruyoruz 2=MegaLock.dll...
  14. UnmoveD

[LG G2]Yurtdışından Gelen Telefonu Orjinale Dönderme

Yurtdışı LG G2 telefonumuzun genelde telefonculardan alınca yazılımına baktığımızda D802 olarak görünür ama öyle birşey yok uzun uğraşlar sonucu ben ve sitemizden ayrılan vedat kardeşimizin nasıl orjinal stock roma döndereceğimizi bulduk. Tabi bunun için 4 adet LG G2 telefonu değiştim.  ...
  15. UnmoveD

Lg G2 Turkey Lollıpop Stock Rom D802 & D802Tr

Cvp: RE: Lg G2 Turkey Lollıpop Stock Rom D802 & D802Tr http://forum.turkdevs.com/konu-kdz-lg-cihazlara-kdz-nasil-kurulur.html burdan anlatımı uygulayıp kurabilirsin ama Lg g2 D802 ise yap değilse yapmamanı tavsiye ederim.
  16. UnmoveD

Lg g2ye yanlış rom yükledim açılmıyor

Hangi romu attiniz. Downloader moduna giriyomu?
  17. UnmoveD

[BUMPED]Blastagator's TWRP v3.0.0.0[F2FS Destekli]

Ellerine sağlik vedat:)
  18. UnmoveD

[6.0.1]AICP MM 11.0 Nightlies for LG G2 LS980/D803

Ellerine saglik vedat sayende brick etmeden D803ü adam ettik:)