Arama sonuçlarınız

1. K

Piranha iq+ için rom

meta inf yi droid toolslamı yapıcam ?
  2. K

Piranha iq+ için rom

stock romdan portladığım rom bu, harfiyen uyguladım gerekenleri, yukarıdaki system.img yi ext4_reader ile çıkarttım, miui'ı port rom olarak aldım (6592ile uyumlu olan romunu) ve bunu oluşturdum. stock recovery ile install update dediğimde yüklemiyor, custom recovery ile herşeyi wipe edip bunu...
  3. K

Piranha iq+ için rom

hocam resimde gözüken benim stock rom, linki burada https://yadi.sk/d/UnvxzHTzfci6t
  4. K

Piranha iq+ için rom

stocktaki system.img ext4 reader ile açtım, miui ı portladım sonra tekrar zip yapıp uzantısını değiştirdim img yaptım, sp flash tool yukarıda gösterdiğim katayı veriyor, system dosyasını zipleyip recoveryle yüklemeye çalıştığımda da görmüyor. ben de mi bir şey var anlamadım delireceğim...
  5. K

Piranha iq+ için rom

zaten öyle denemedim, orjinali farklı. mecbur stock roma miui portlamaya çalıştım bu sefer .zipi recovery görmüyor
  6. K

Piranha iq+ için rom

Ben mi derdimi anlatamıyorum acaba.. Yoksa kimsenin bu konuda bilgisi yok mu anlamadım..
  7. K

Piranha iq+ için rom

Recovery mod yaptığım zipi görmüyor ? romu farklımı yapmam gerek ? yol gösterebilecek kimse yok sanırım.
  8. K

Piranha iq+ için rom

Ben mi beceremedim yoksa ? sp flash tool ile değil, cwm ile denicem şimdi, normal zipe çevirdim dosyayı bakalım kurucakmı.. çok çabalıyorum yol göstebilir misiniz ? bir fikri olan ?
  9. K

Piranha iq+ için rom

İmg yi açıp çıkarttım, konuda anlatıldığı gibi portladım system kl sörünü, ardından klasörü rar yapıp img ye çevirdim, öyle denedim
  10. K

Piranha iq+ için rom

http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-mtk6572-82-92-rom-portlama.html bu konudakilerin aynısını yaptım roma,  buradaki system.img yi açtım ve konudaki gibi yaptım. fakat sp flash tool ile scatter loading yapıyorum, downloada tıkladığımda aynen bu sorunu veriyor ; bunu nasıl...
  11. K

Piranha iq+ için rom

Bu sefer işe yaradı sonunda.. açtım.. bir şeyler deneyip, tekrar yazıcam bakalım
  12. K

Piranha iq+ için rom

Piranha almadıkları için muhtemelen deneyemiyorlar o yüzden yapmıyorlar.. Deneyemedikten sonra nasıl yapılsın ki..
  13. K

Piranha iq+ için rom

Bir fikri olan yok sanırım :/ bu rom delirtecek beni edit; niyeti bozdum dual boot la linux kurucam.
  14. K

Piranha iq+ için rom

Merhaba, birşeyler deneyip tekrar geldim. hangi programı denersem deneyeyim piranha stock romdaki system.img i açamadım . en son linux readeri denedim yine hata veriyor; bir diğer sorum da, stock romdaki scatter dosyasının hedeflerii belli, miui(port) romundakileri  system dosyasını .img ye...
  15. K

Piranha iq+ için rom

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, konuyu biraz daha irdeleyip çalışıp takıldığım yerlerde danışacağım....
  16. K

Piranha iq+ için rom

Öncelik çalışan bir stock rom yani..
  17. K

Piranha iq+ için rom

portlamadan 5 tane denedim, telefona kafayı yedirttim ne güç tuşuna ne şarja tepki veriyodu ama düzelttim.  demek istediğiniz, indirdiğimi konunun ilk mesajında belirttiğim system.img nin içine portlayacağım değil mi ? ardından tekrar img yapıp sp flash toolla atıcam ? [hr] bana göre pek...
  18. K

Piranha iq+ için rom

Moderatörün açtığı konulara baktım, jiayu g4s e portladığı romlar bende çalışır o zaman ? örneğin şu an  http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-doogee-valencia2-y100-rom-for-jiayu-g4s.html bunu indiriyorum. gece işten gelince deneyeceğim :)
  19. K

[4.4.2]Doogee Valencia2 Y100 Rom for JiaYu G4S

Piranha iq+ da çalışır mı acaba ? cwm yada twrp ile mi atmalıyım ?
  20. K

Piranha iq+ için rom

Telefonumun orjinali XOLO q2100 fakat ona uygun rom az ve 4.4.2 zaten ve telefonun orjinalinde 1gb ram ve başka işlemci var. rom atmaya çalıştım cwm ile fakat telefon bootloopa girdi, sanırım wipe cache vs yapmadım o yüzden..  cwm yada portlamada, kullanacağım romda nelere bakmam gerek ...