Arama sonuçlarınız

1. K

Tablete stock rom attım Acil Yardım

denedim bir türlü olmuyor arka arkaya 40 defa factory attım bu sefer tablet brick oldu herhalde sürekli general mobile döndü durdu tekrar stock rom attım yine aynı hatayı verdi
  2. K

Tablete stock rom attım Acil Yardım

Arkadaşlar tabletimi rootlamıştım daha sonra hoca salı günü herkes tabletlerini getirsin kontrol yapacaz getirmeyenlerin ailesi aranacak dedi bende gittim stock rom attım. haliyle mdm falan geri geldi ancak şimdide bu tc veya seri no zaten kayıtlı diyor ne yapmam lazım Acil yardım ederseniz...
  3. K

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

EBA.017 : TC kimlik numarası ve/ya seri numarası daha önceden kayıt edilmiştir.Bir kullanıcıya ait sadece bir tablet olabilir. yazısı ile karşılaşıyorum bunu aşmanın bir yolu yok mu acaba
  4. K

etab5 stock rom sorunu

şarjının bitmesini bekle o zaman bittikten sonra %15 civarına falan gelene kadar şarja tak sonra stock romu flashla düzelecektir
  5. K

E tab 5 system.img Alımı

read only hatası veriyor yani değiştirmeye izin yok
  6. K

E tab 5 system.img Alımı

custom rom yapabilmek
  7. K

E tab 5 system.img Alımı

arkadaşlar merhaba e tab 5 için system.img nasıl alabilirim
  8. K

ETAB 5 ROOT TEHDİDİ | MEB'DEN GELEN MESAJ

vaalla bnm tablette öyle bi durum olmadı direk açtık o ne olacak :)
  9. K

merhaba öğretmen tabletleri için şu yöntemi kullanabilirsiniz. şuan düzgün bir şekilde çalışan öğretmen tabletine twrp kurun backup kısmından data dışındakilere tik atıp yedeğini alın daha sonra "Advanced" kısmından "Adb Sideload" açın ve pcye kablo ile takın.  yedeği (TWRP klasöründeki backups...
  10. K

millet ben bu system.imgyi açtım ancak tekrar repack yapamıyorum nasıl olacak bu
  11. K

beyler internete bağladım ama Ağ yok Hatası veriyor Yardım
  12. K

tabletin rootlu olması gerekiyor mu bunu yapabilmek için