Arama sonuçlarınız

1. S

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

abi bu romu zaten seviyorum ama 3 sorum olacak  1. ortadaki saat sağa yada sola alınabiliyormu  2. performans nasıl  3.miui v6 vibe uı yunos romlardan vazgeçip bunu kurmaya değermi görsellik açısından 
  2. S

stock recovery yükleyemiyorum

selamlar üstadlar öncelikle bu siteyi kuran arkadaşlaraiçtenlikle teşekkür ediyorum çok şahene olmuş siteniz çoğu romu yardımı dosyayı buradan bulabiliyoruz arkadaşlar ben gmd orjn jb sürümünü yükledim twrp den degrage yi yükledim daha sonra mobile uncle tools mtk ile stoc recovery yükliyim...
  3. S

micromax a116 için olan android lollipop bizim gmd için portlanabilirmi

arkadaşlar micromax a116 telefon için cyonogen mod 12 yapılmış bu telefon 5.0 inch olması dışında GMD ile diğer özellikleri birebir nerdeyse bu cyonogenmod 12 yi portlaya bilirmisiniz bu işten anlayan arkadaşlar bi göz atarsa fena olmaz 
  4. S

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd hocam türkçe dil olursa çok makbule geçer birde flyme os 4.0 portlayabilirseniz çok memnun olurum saygılarımla 
  5. S

flyme os 4.0

merhaba saygıdeğer geliştirici ve üyeler ben discovery cihaz için flyme os 4.0 rom yapmanızı rica ediyorum yapabilme ihtimaliniz varmıdır acaba