Arama sonuçlarınız

1. D

Eternity OS v1.1 Dark Night Edition

Rom tamamen Türkçe mi acaba? Bir de hatasi kaldimi?
  2. D

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

Peki sms sorunu varmi? Tavsiye edermisiniz?
  3. D

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

Hocam rom performanslimi? Kasma yapiyormu? Tamamen Türkçe mi? Bir de pin kodu sorunu var mı?
  4. D

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Arkadaşlar stabil, lollipopa en cok benzeyen rom hangisi?
  5. D

Sp flash tool 4008

sorunu çözdüm. farklı bir sp flash toolla yükledim sorunsuz yüklendi.
  6. D

Sp flash tool 4008

yasin bu hatanın çözümünü  biliyormusun ?
  7. D

Sp flash tool 4008

arkadaşlar yeni güncellemreyi sp flash tool ile kurarken yüzde 99 a geldi 4008 error hatası veriyor. 5-6 kere yükledim aynı. Ama açtığımda yeni eklenen uygulamalar falan geliyor. gm asistan vs gibi. Yardım edermisiniz? Böyle kullansam sorun olurmu?
  8. D

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Olmuyor. alarm menusundede gozukmuyor, dediginiz klasorlerede attim reboot attim yine olmuyor.
  9. D

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Hocam alarm sesi seçemiyorum. Sadece sistem sesleri var. Kendi dosyalarimi secemiyorum.Seçmek için bir uygulama var mi?
  10. D

Zip Yapma

Arkadaşlar çalışan bir romdan meta inf alsam. Sonra data klasörü açıp içine kullanacağım apkları atsam. Sonra zip yapsam. Cwm den yüklesem yüklenirmi, bi sıkıntı olurmu? Net bi cevap verirmisiniz.
  11. D

[MT6589][V1.1]GM Discovery Google Play Edition

@"Wes" Hocam full rom yukledikmi baska fix yuklmemize gerek varmi? Tum fixleri kapsiyormu? Romun sorunu var mi?
  12. D

Üniversite Sınavı

ALLAH'ın izniyle bu sene üniversite sınavlarına gireceğim arkadaşlar. Lakin aklımda sorular var. Cevaplarsanız sevinirim. 1) İnternetten araştırdım Sınıf öğretmenliği TM-2 puanıyla alıyormuş. Yani sınıf öğretmenliğne YGS den mi yoksa LYS den mi giriliyor? 2) TM-2 puan türünde hangi dersler var...
  13. D

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Acaba yeni sürüm ne zaman eklenebilir? Bir de rom tamamen türkçe mi?
  14. D

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

Hocam blinkfeed fixini kurmassam facebook un calismasinda ve romda bi sorun cikarmi?
  15. D

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

Eline saglik sinan abi. Rom stabil. Fakat ayarlar menusunun mobil aglar sekmesi, launcherde menuye bastigimda 4. Ve en son secenek, mesajlarda ortadaki sekme hala ingilizce. Kullanima engek degil ama gozume carpti. Tekrardan eline saglik.
  16. D

Twrp Recovery

Hangi surumunu kullaniyorsun? Wipe yaparken ve rom yuklerken sorun oldumu hic?
  17. D

Twrp Recovery

Arkadaslar twrp recovery kurmak istiyorum. Fakat bi kez kullanmistim. Bir romu yuklememisti. Sorunsuz her romu yukleyen,wipe yaparken sıkıntı cikarmayan twrp sürümü nedir? Birde tavsiye edermisiniz?
  18. D

Cihaz Değişimi

Arkadaşlar cihazım elime ulaştı yaklaşık 2 hafta oluyor. Gönderdikten sonra aradım cihaz değişimi istedim. Elime sıfır telefon ulaştı. Onu kullanıyorum. 5 defa garantiye yolladım, 5. de değişti. @"RidersOfAnatolia"
  19. D

Cihaz Boot Logoda Kalıyor

Hocam rom aosp. Taban gg ultimate. Link: http://www.needrom.com/download/wiko-jimmy/