Arama sonuçlarınız

1. D

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS][V3] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Hava durumunda bir turlu sehir bulmuyor. Konum da acik. Cozumunu bilen var midir acaba?
  2. D

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

Peki sen hangisini onerirsin? S5 mi Note 4 mu? Hangisi daha stabil? Birde bu s5 te kendi kendine uygulama yuklemenin cozumu nedir?
  3. D

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

@TheRomMaster® Kardeş sen bu romu önceden yükledinmi nasıl? Kendi kendine uygulama yüklüyormu? Türkçe durumu nasıl yani kısaca stabil mi ? Bluetooth da sorun var mı? Bir de s5 rom nasıl kullanan var mı yukarıdaki saydığım sorunlardan var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
  4. D

Alternatif Rom Tavsiyesi

Arkadaşlar ana konu var ama bu bir karşılaştırma sorusu olduğu için yeni konu açtım. Şu an GidGat L Romunu kullanıyorum. Bunun yanında alternatif olarak -JB LeXus Rom -JB Legend Rom v6 -JB GidGat Final Bunların hangisini tavsiye edersiniz? Kullanan var mı bu romları ? Sorun ve...
  5. D

Recovery Tavsiyesi

Arkdaslar hangi recoveryi tavsiye edersiniz? Hizli ve hatasiz yukleyen onerebilirmisiniz? Bir de twrp wipe yaparken, bazi romlari yuklerken hep hata veriyor. Hatasiz stabil twrp var mi? Twrp tavsiye edermisiniz?
  6. D

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Surekli kullanabilecegim, hatasiz jb rom onerir misiniz? Bir de gidgat finali kuran varmi nasil? Hatasi var mi?
  7. D

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Mere rom tamamen turkce mi?
  8. D

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Arkadaslar uzun süre kullanabilecegim, tamamen türkçe,stabil olan bir rom onerirmisiniz?
  9. D

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Hocam gg ultimatedeyken full backup aldim. Bu romu yukledikten sonra advanced restore dedikten sonra sadece datayi restore etsem romda bozulma veya sıkıntı olur mu? @Dr.Razor™
  10. D

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final @Dr.Razor™ Hocam resimdeki uygulamaları kullanmadığım için devre dışı bıraktım. Bunları devre dışı bırakmam romda bozulmaya veya arızaya neden olurmu?
  11. D

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam usb hata ayıklaması hangi durumlarda kapanıyor? Sadece optimize et diyince mi kapanıyor? Cihaz bootta kalmasın diye soruyorum.
  12. D

[VİDEO][ANLATIM] Miui V7 Anlatım / Paylaşım Bölümü

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü Onceden hic denemedigim icin sormustum. Denesem sormazdim. @SmiLeToLiFe®
  13. D

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü Wsm toolsu aktif ettikten sonra tema indirsek tl flan kesmez degilmi? @SmiLeToLiFe®
  14. D

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü @SmiLeToLiFe® Miui de hiç tema,ucretli tema, wsm tools falan kullanmadim. Ucretli temalari temalar uygulamasindanmi indirecegiz yoksa internettenmi?
  15. D

Yedekleme

Peki şöyle yapsam olurmu. Titanium backupla uygulamalarimi verileriyle degil verisiz yedekleyip update.zip olustursam, sonra rom kurduktan sonra onu flaslasam. Google hesabima giris yapip senkronize etsem uygulamalarimin verileri gelirmi yani hic tekrar kurmaya gerek kalmadan? Birde bu...
  16. D

Yedekleme

Diyelimki bir uygulamayi google playden degilde apk olarak kurduk. Sonra rom degistirince uygulamayi tekrar apk olarak kurduktan sonra google hesabiyla senkronize etsek verileri geri yuklenirmi? @atakan58
  17. D

Yedekleme

Arkadaslar bu konuyla alakali oncedende bir iki konu acmistim ama tam bir net cevap alamadim. Biliyorsunuz her rom kurdugumuzda uygulamalar gidiyor bastan kurmak zorunda kaliyoruz. Bu baya vaktimizi aliyor. Titanium backupla uygulamalari verileriyle yedekle dedim sonra update zip olustur dedim...
  18. D

[4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V3

RE: [4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V2.5 V3 yakinda gelebilir mi?
  19. D

Backup ile ilgili

Arkadaslar diyelimki recoveryden full backup aldik. Bildigm kadariyla data dosyasi uygulamalari kapsiyor. Sonra diyelimki baska rom yukledik. Sonra recoveyden restore deyip o data dosyasini yuklesek olurmu romda sıkıntı, bozulma olur mu? Birde bu data dosyasi uygulamalari verileriyle yukluyor...
  20. D

Launcher Onerisi

Arkadaslar kasmayan, ozellestirilebilir, gorsel olarak iyi olan launcher tavsiye eder misiniz?