Arama sonuçlarınız

1. D

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

@asderdd hocam ne gibi sorunlari var romun? Aciklayabilirmisiniz? Bir de xposed yukleyince gelen aramalarda isim gozukmuyormu?
  2. D

[PORT][OS] Freeme OS

Build prop a kod eklemesek olurmu hocam? Bi sıkıntı olurmu?
  3. D

[PORT][OS] Freeme OS

Build prop a kod eklemesek olmaz mi? Yani sadece gorunustemi oluyor yoksa bellek o kadar mi oluyor?
  4. D

Cwm Recovery

Arkadaslar cwm recovery 6.0.2.8 sürümüyle jellybean ve kitkat tüm romları sorunsuz kurabilir miyiz ?
  5. D

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.3.26][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Fix i kurmasak romu kurduktan sonra gidgat plus font paketini kursak sorun olurmu? Bir de romun hatalari var mi acaba?
  6. D

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

çok yavaş indiriyor, link yenileyebilirmisiniz?
  7. D

Flaslanabilir zip olusturma

Öncedende sormustum ama net bir cevap veren olmadi. Simdi titanium backupla uygulamalari yedeklesem, orada update zip olustur diye bir yer var. Ordan uygulamalarimi flaslanabilir hale getirsem. Her rom yukledigimde onu da yuklesem. Yani her rom kurusumda uygulamalarimi bastan kurmayayim diye...
  8. D

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Romun v10 surumunde zil sesi ayarlayamiyordum. Normal secerek de olmuyordu dual sim ringtone uygulamasiyla da olmuyordu. Acaba bu sürümde zil sesi ayarlama sorunu varmi?
  9. D

RE: [PORT][MIUI V6][5.3.13][BETA][UPDATE]By SmiLeToLiFe Ali abi reset sorunu var mi romda ? @MadloveR
  10. D

RE: [PORT][MIUI V6][5.3.13][BETA][UPDATE]By SmiLeToLiFe @SmiLeToLiFe rom stabilmi? Tamamen turkce mi ? Varsa ne gibi hatalari var. Cevaplarsaniz sevinirim.
  11. D

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Legend v11 de art nasil? Dalvikten stabilmi? Yani uygulamalarla uyumsuzluk veya hata var mi? Yoksa art da telefon daha mi hizli? Bir de zil sesi ayarlama sorunu var mi v11 de?
  12. D

@Orochi™ Mesut abi son olarak bi sorum daha var. Titanium backup la uygulamalari yedeklesem sonra update zip olustur diye bolum var ordan flaslanabilir zip olustursam rom kurduktan sonra onu kursam romlarda bozulma calismama olurmu? Yani her rom kurdugumda uygulamalari bastan kurmak yerine boyle...
  13. D

@Orochi™ Yani mesut abi art editionda arta gecmesem yani dalvikte dursam onceki surum gibi guzel calisirmi rom? Romu ilk yukledigimde dalvikte basliyor degilmi?
  14. D

@Orochi™ Mesut abi iki sorum vardi. -Romun son surumu yani art edition, onceki surumle herseyi ayni fakat sadece art destegi eklenmis hali mi? - Art a gecis yaptigimda mesela launcher de icon duzenledigimde iconu biraktigimda status bara dogru ucuyor sonra asagi geliyor. Bu normal mi? Birde...
  15. D

Systemui İle İlgili

Arkadaşlar litekat v2  romunu kurmadan zip in icinden systemui apk yi silsem sonra zip in icine legend v11 in systemui apk koyup romu oyle yuklesem sorun olurmu? Yani romun calismasinda ve goruntusunde?
  16. D

Uygulamalari yedekleyip kurma

Şunu demek istiyorum. Hani rom yukleyince tum uygulamalar siliniyorya tek tek kurmakla ugrasacagima titanium backuptan update zip olursam sonra onu flaslasam rom bozulurmu diye sormustum
  17. D

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

Dr.Razor™ ayarladaki bildirim isigini acamadim. Seciyorum ama mesela biri beni aradignda calismiyor. Nasil acabilirim?
  18. D

Uygulamalari yedekleyip kurma

Arkadaslar titanium backupla uygulamalari yedeklesem, sonra orda bi bolum var update zip olustur diye onla flaslanabilir zip olustursam. Sonra rom kurduktan sonra rom acilinca onu flaslasam romda bozulma olur mu ? Yoksa sorunsuz yuklenirmi?