Arama sonuçlarınız

1. R

Telefonumu baska bir telefona klonlamak?

Merhaba. Gm5+ telefonumu birebir baska bir gm5+ telefona herseyiyle aynı olacak sekilde nasıl klonlayabilirim?
  2. R

BATARYA DEĞİSİMİ

Xiamoi bm49 bataryayı takıp deneyen varmı?
  3. R

Batarya resetleme?

Cevap icin tesekkurler Daha once denedigim farklı romlarda bu olmuyordu. Simdi tekrar bi suru yedek almadan bu isi cozebilirmiyim meramım :)
  4. R

Batarya resetleme?

Merhaba Bataryayı bir turlu randımanlı kullanamıyorum Telefona yuklendigimde %30-20 lerde birden kapanıyor Tel acılmıyor sarja bagladıgımda %38-58 lerde sarj baslıyor Teli acıyorum %100 gelebiliyor ama yine %30 altında ne zaman kapanacagı belli olmuyor Kalibre ettim stats ları resetledim vs...
  5. R

etap 5 faydalı bilgiler

tum gun canım cıktı ama sonunda isi cozdum. aynı surecten gececeklere yardımı olur diye yazayım dedim yasananlar: yegenimin fatih projesinden gelme etap5 tabletine custom rom yuklemek uzere ise giristim twrp yukluydu 3 uzerine twrp uzerinden flaslayıp yukseltim. romlardan...
  6. R

[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5

ne kadar adi bir site su link.tl dosya varmı yokmu silinmismi anlamıyoruz? nasıl indircez yardımcı olacak varmı?
  7. R

TWRP hatası kod 7 ?

merhaba okuldan verilen etap5 e rom atacaktım fakat silmeleri yaptıktan sonra twrp hata 7 kodu verdi ve rebootta general mobile yazısında kaldı cihaz kapanmıyor yardımcı olurmusunuz? zannedersem wipe yaparken yanlıslıkla system de tıkla kalmıs orasıda silinmis cozuldu: farklı bir twrp...
  8. R

Bomba KONU! GM 5 Plus Radyo Bandı Sorunu (ÇÖZÜLDÜ) *Tek Link'e Çevrildi. Dosyalar Güncellendi -05.03.2019

Bu isin sonucu noldu acaba yapan varmı ? Oreo da calısırmı? Konu sonucsuzsa forumdan kaldırılabilirmi bir suru emek bosa gitmesin. Tesekkurler...
  9. R

[EDL][8.0.0] GM 5 PLUS OREO STOCK ROM

Merhaba. Kullananlar izlenimlerini yazmamıslar. 7.1.2 den gecmeye degermi? Tesekkurler...
  10. R

XOSP Xperia Custom ROM for GM 5 Plus

Usta bu mesajı paylasım mesajına ekleseniz de millet bosa tırmalamasa
  11. R

crDroid ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

Guncelleme yokmu hala? Diger romlar batarya dusmanı Dirty unicorn bu rom ayarında ve hatası yok
  12. R

Whatsapp arayanın profil resmi nasıl gizlenir?

Merhaba. Whatsapptan sesli veya goruntulu arandıgımda arayanın profil resmi kocaman olarak ekranda gorunuyor. Bunu degistirme normal telefondan aranıyormus gibi yapma imkanı varmı? Oyle bir imkan yok gibi Onun yerine gbwhatsappı kurdum arama engelleyi aktif ettim sadece istersem kendim arıyorum ;)
  13. R

[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

Gayet guzel rom crdroidten bile iyi gibi Denemenizi tavsiye ederim
  14. R

[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

Magisk uninstaller ise yaramıyormu? Rom kurmak titanium ile cok basit degilmim Al yedeklerini tekrar kur, magiskle olmuyomu
  15. R

Güncel [15 Ekim 2017] Magisk root Android 7.x.x Android 8 dahil

Bunun sitesindekinden bir farkı varmı? Bu mega da cok gıcık ha
  16. R

Bilgisayar İnternetini Telefona Aktarma

Pdanetmi vardı oyle bisey