Arama sonuçlarınız

1. R

crDroid ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

Sorun cozulmus indirdim deneyeyim Tesekkurlerrr
  2. R

Rom iki sim kart yuvası goruyor takıp denemedim
  3. R

Bu rom bir mukemmelll Rootu gelistirici seceneklerinden actım Reklam engelleme crdroid menude Kilit ekranı acılınca direk desen istersen crdroid menude Telefon konusmanı power tusuyla kapatabilirsin vardı zaten kullanıslı bir ozellik vs vs vs..... Daha sayamadıgım benim isime yarayan circok ozellik
  4. R

Uc browser kullanan varmı bu romda neden kurulmuyor?
  5. R

Yeni surumu ustune kurdum ozellikle google app sorun cıkardı temiz kurulum yaptım crdroid iyi rom. Rootlu degil sonraki mesajlarda gelistirici seceneklerinden acın denmis ilk mesaja eklense krize girmeyiz ;)
  6. R

Peki hocam aynı versiyonu yani 7.1.1 temiz kurulum yapmadan atsam sıkıntı olurmu Su an birkac sorun var duzelir belki?
  7. R

Bu harika oldu usta Oyleyse yeni versiyonu beklememe gerek yok onuda twrp ile recoveryden uzerine kurarım Sadece guncel romu attımmı tamamdır baska hicbisey kurmadan telefonum online Tesekkurler elinize emeginize saglık
  8. R

Eyvallah ama diger kisisel whatsapp vs diger uygulamaları bastan tekrar kuracagız dogrumu? Onlarda bi suru sıkıntı :)
  9. R

Tesekkurler Denedigim romlar icinde en stabili bunu gordum olmazsa bekleyeyim Peki 7.1.1e sıfırlama yapmadan 7.1.2 atarsak uygulamarda degisiklik olurmu tekrar kurcazmı hepsini Direk uzerine kurcaz ama play ve appsları tekrar kurcaz mı yoksa sadece romu flashlayınca digerlerine gerek yokmu usta
  10. R

Su an crdroid 7.1.1 yuklu Twrpden direk 7.1.2 versiyonunu kursam sıkıntı cıkarmı?
  11. R

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Sagol usta kurmanın bi esprisi yok oyleyse.
  12. R

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Selam Crdroid kullanıyorum cok memnundum Fakat ekran tvye yansıtması sadece rr de sorunsuz diye nexus usta yazmıs bende bunu yuklemeyi dusunuyorum. Su an Rr de ekran yansıtmasını kullanan varmı buradan da bi soriim dedim? Rryi kurarken temiz kurulum icin tum datayı silip harici hafızadan...
  13. R

İlk 4 Celirdek calıslıyor?

Sizde de ilk 4 rolanti ikinci 4 mu calısıyor?
  14. R

İlk 4 Celirdek calıslıyor?

Selam Crdroid 7.1 rom var Kernel adiutore baktıgımda ilk 4 cekirdegin calısması hep 0 da diger 4 calısıyor Sizde de boyle bu normalmi veya onları calıstırma yolu varmı?
  15. R

[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

Kardes sen yapabildinmi peki? Cihazmı almamız lazım? Yok abi denemedigim kalmadı lg tvye atmaya calısıyorum tvyi goruyor gibi oluyor baglan diyorum tv kayboluyor. Bi anlatsan hayrına nasıl yaptın?
  16. R

[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

Yansıtmayı googleın hangi zımbırtısayla yapıyorsun soylersen bende faydalaniim bi turlu yapamadım 7.1.1 de
  17. R

Kablosuz yayınlama özelliği çalışmıyor.

Selam Teldeki goruntuyu kablosuz olarak tvye yayınlama konusunda deneyimi olan yokmu paylassa faydalanırız. Bircok apk denedim 7.1.1 de sonuc alamadım...
  18. R

Radyo bandini amerka yaptim ikinci hatti görmüyor

Simlerin yerini degistirdim duzeldi belki lazım olur