Arama sonuçlarınız

1. R

sebeke secimi???

Sim kartların yerini degistirdim tel acılınca duzeldi simleri tekrar eski yerlerine koydum sorun yok simdi
  2. R

GENERAL MOBİLE GM 5 PLUS FM RADYO

Crdroid rom da kernel problemi verdi acılmadı
  3. R

sebeke secimi???

Selam *#*#4636#*#* Yukarıdaki kodla sebeke secimini (radyo bandını sec) amerika yapmısım farkedemedim. Simin biri sebekeye baglanamıyor. Varmı caresi yoksa romu tekrar atiimmi?
  4. R

eleltrik dagıtım sirketleri

Selam arkadaslar Bu muammalı konu hakkında bilgi edinelim Ogrendikce yazarım ama acık bilgiler bulamadım Yıllık ortalamamı nasıl bulcam tum faturaları toplayım 12yemi bolcem. Anlastık diyelim ortalama 82nin altına duserse nolcak. Mesela flash kart %12 indirim diyor varmı kullanan ben yakıt icin...
  5. R

XOSP Xperia Custom ROM for GM 5 Plus

Greenify kullanıyorum super. Bircok apps arkada hazır bekliyor. Acık durmasını istediklerim haric digerlerini uykuya alıyorum hem sarj yemiyor hem de hızlı sarj oluyor
  6. R

crDroid ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

Ekranla ilgili appslar biseylere basmamızı engelliyormus. Habarız olsun
  7. R

crDroid ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

Bu romu cok sevdim fakat bir sorunla karsılastım; Vpn kullanan varmı? vpn'ye guveniyorsan tamam'a bas diyor ama tamam'a basılmıyor iptal'e basılabiliyor. acaba bir korumamı var?
  8. R

Powerled programı ?

S.a. Arkadaslar led reklam tabela programı olan powerled programından anlayan varmı? Herseyi ayarladım fakat bir yazının animasyonu bitiyor diger yazıya gecene kadar donmus olarak cok kalıyor bu gecisi kısaltabilirmiyim?
  9. R

Oxygen Camera 1.4 [ARM]

Eyvallah bi de bunu deneyelim belki iyi ceker :) [hr] Kullanıslı. Kamera dandik oldugu icin napsak bos
  10. R

en iyi kamera app??

Cvp: RE: en iyi kamera app?? Evet hardware olarak urun dandik napsak bos Video karıncalı Rwsimlerin pixeli belli oluyor Bu paraya yapacak bisey yok
  11. R

en iyi kamera app??

Cvp: RE: en iyi kamera app?? Bu kamera ile cekip yapıyormu?
  12. R

en iyi kamera app??

Eyvallah Fakat zoom yapınca hala karıncalanma devam ediyor. Kameraları cok kaliteli degil galiba
  13. R

en iyi kamera app??

Selam Daha once samsung kullanıyordum Gm5e gecince kamerasının o kadar kaliteli cekım yapmadıgını gordum Hangi kamera app en iyi fikri olan varmı?
  14. R

Slimperience Browser 1.2.3

Eyvallah Deneyelim
  15. R

Youtube Music 2.0.0

Eyvallah deneyelim [hr] Superrrrr
  16. R

Pyrope Tarayıcı

Deneyip yazarım [hr] Diyorki Paket aynı adla baska bir paketle cakısıyor
  17. R

Pyrope Tarayıcı

Cok lazım olmuyor. İmkan varsa demistim ;)
  18. R

Pyrope Tarayıcı

Megadan baska kaynaga yukleme lmkanın yokmu aga ugrastırma bizi