Arama sonuçlarınız

1. R

Pyrope Tarayıcı

Deneyelim yazalım tesekkurler
  2. R

Snapdragon Chromium

Tesekkurler Calıstı eyvallah. Chromen ucbrowserı gore en lazım eksigi Select and copy yok Mesela link var ama ben bir kelimesini kopyalamak istiyorum yok Ve bazı videoları acmıyor ornek mynetteki videolar Uc browserı devam
  3. R

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1]

Cvp: RE: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1] Farketmez sen direk vendordan basla (saka saka) Twrpde once wipe temizle Romu kur Modemi kur Vendoru kur Gapssı (play store) kur Cihazı baslat Kolay gele
  4. R

play store uygulaması yok

Gapps yani google applikasyonları : mail, drive, maps vs.vs. En basiti picodur. Sonra istedigini ekleyebilirsin İlgili diger rom paylasım mesajlarında acıklamalı kurulum var. Mesela GM 5 Plus CrDroid ROM [Android 7.1] paylasımında yok. Cm14.1 de var ordan oku. Romu twrp ile atınca ac kapa...
  5. R

crDroid ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

İlk mesajda play store kurulum acıklaması yok eklense iyi olar
  6. R

Cvp: RE: GM 5 Plus CrDroid ROM [Android 7.1] Mesela ben de bu sorunlar yok. Bugun gunceli eklendi onu bi dene istersen
  7. R

Cvp: RE: GM 5 Plus CrDroid ROM [Android 7.1] O kadar buyuk ne sorun var ki?
  8. R

Roma nazar degdi  sim isaretlerin uzerinde minik x isaretleri cıktı bilgisi olan varmı?
  9. R

Bir ufak sorun daha Power tusuna basınca konusmayı kes - kesmiyor :)
  10. R

Rom super cok sevdim Sarja taktım yuzde 6 da kaldı sarjetmiyor gorunuyor 1.Batarya bar gostergesini actım kilit ekranında da bat. Seviyesini gorebiliyorum 2. Nova launcheri kurdum 3. Bir iki defa restart yaptım. Hangisi duzeltti bilmiyorum sarj olurken yuzde olarak gosteriyor
  11. R

Pixel XL 1080p Bootanimation

Tesekkurler usta
  12. R

[7.1] [CM14.1] GM 5 Plus 3D Touch Kullanma

Deneyelim tesekkurler
  13. R

[7.1]Google Camera 4.2 (arm-arm64)

RE: [7.1]Google Camera 4.2 (arm) Elinize saglık
  14. R

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] Nougat root??
  15. R

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM

@Asderdd selam cm nin sayfasinda cm 12 den beri root binary romun icine yukleniyor yapmaniz gereken gelistiriciden app mi adbmi yoksa ikisimi diye enable etmeniz yeter diye bi aciklama var Bende nougat yuklu degil varmi boyle bisey acaba
  16. R

Adobe Flash Player

Eyvallah usta