Arama sonuçlarınız

1. R

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM

Elinize saglik Bu romu atinca tel rootlanmis olacakmi
  2. R

aicp rom sesle yazma sorunu

Oncelikle yabancı yorumlarıda okudum Voicesearchwithkeyboard.apk yi kurdum. Hep stop etti. Sonra anykeybordu kurdum. Google kurup ayarlardan ses bolumunden tum duzeltmleri yaptım ve oldu...
  3. R

aicp rom sesle yazma sorunu

S.a. Aicp custom rom yuklu fakat klavyede mikrofon cikmiyor. Bircok yol denedim cozemedim. Voicesearchwithkeyboardu yukledim calismadi. Sesle yazi yazmayi cozemedim varmi tavsiye?
  4. R

GM 5 Plus CyanogenMod CM 13 ROM

Vendor imajı romu kurup tel açıldıktan sonra siteden indir ve twrpden at.
  5. R

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Bu romdan marshmallow custom roma gecerken kisisel bilgiler silinirmi? Rootsuz tadı yok...
  6. R

[MOD] Kernel Adiutor Mod v15

Tesekkurler
  7. R

nougat sorunlari ?

Selam. Nougat root ciktimi? Blackmart kullanabilen varmi?
  8. R

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] ben 7.0 da hıcbır sonuç alamadım :(
  9. R

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] yok usta yanlış yazmışım telefonu bootloader modunda mı açıp ıslemlerı yapacağız nougat yuklu gecici twrpyı yuklemedı kalıcıyı yükle dedım gecıcı veya kalıcı twrp yukleyıp advanced-abdsideload yana kaydır dedı...
  10. R

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] bu işlemleri yaparken bootloaderı acacagız sanırım
  11. R

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] oo harika bisey olmuş eline sağlık usta açıklamalar geliyor sanırım hemen sorulara başlamayalım ;)
  12. R

General Mobile 4G Android 7.0 Nougat Root Yapma

ıyı aksamlar bu süpersu gm 5 plus 7.0 da ıse yaramı acaba deneyelim mı?
  13. R

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Bu romu attıktan sonra rootlayabiliyormuyuz Twrp kurabiliyormuyuz
  14. R

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Gunaydın Telefonumda custom rom ve twrp var Bu romu stock rom olmadan telefonuma atabilirmiyim
  15. R

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] S.a. Usta nagıtta sorun var cpu mekanizma sorunu Unofficial guncelleme yaparım demıstın Ne zaman dusunuyosun bekleyelımmı ;)
  16. R

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Elinize saglık. Umarım costum romu da gelir
  17. R

lollipop rom??

Gm 5 plus d icin lollipop rom  varmi? Gulmeyin ciddiyim. 6 yi kullanamiyorum [hr] Coklu sms gonderene kadar canim cikti Iptvm acilmiyor Cogu apk calismiyor Alt ayaralara ulasmak icin 40 yere tikliyorum vs vs
  18. R

iptv sorunu?

Selam Ag akisindan tv seyreden varmi? Hangi iptv playeri kullandiysam m3u dosyasindaki kanallari acamadim yardim edebilecek varmi?
  19. R

GM 5 Plus AICP 11 Custom ROM

Cvp: RE: GM 5 Plus AICP 11 Custom ROM Rr Aokp Aicp  Bunda hic takilma olmadi pilde stock gibi