Arama sonuçlarınız

1. R

GM 5 Plus AICP 11 Custom ROM

Denedim mukemmel Kurdugum 3 romdan en stabili en az pil yakani bu kesinlikle tavsiye ederim Yapanlarin eline saglik
  2. R

GM 5 Plus AICP 11 Custom ROM

elınıze saglık deneyıp sonucları yazarım
  3. R

GM 5 Plus AOKP Custom ROM

Rrye gore yavas ve anstabil geldi bana
  4. R

Evet rrye gore daha az pil yiyor
  5. R

pıl tuketımı ıyı dedıler rr yukledım stocka gore fazla pıl yıyor deneyelım tesekkurler
  6. R

GM 5 Plus Easy Root Tool v2.0 [One Click Root] [N]

cıhazı usb debuggıng pro ıle actım ses kapama ve power tusu ıle bootloaderı actım GM 5 Plus OEM Unlock calıstırdıgımıda  ------------------------------------------------------------------------------ Baslamak icin bir tusa basin. * daemon not running. starting it now on port 5037 *...
  7. R

GM 5 PLUS STOCK ROM MARSHMALLOW [FASTBOOT][M3E56]

RE: [6.0.1][M3D91] GM 5 PLUS FASTBOOT STOCK ROM (Temmuz Güncellemesi) selam Stock rom yükleyici nereden ındırebılırz?
  8. R

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus Twrp rom dosyasini nereden alacak tum veriler gitmiyormu?  Usbden kurabilirmiyiz?
  9. R

[NRD90R][TWRP]GM 4G Android 7.0 Kurulumu

RE: [NRM90M][TWRP]GM 4G Android 7.0 Kurulumu Gm 5 plusd icin 7.0 yokmu?
  10. R

GM 5 Plus Sık Sorulan Sorular

Gunaydin. Rr romu yukledim yine playerlarda iptv acilmiyor. İptv kullanan varmi sorun nerede?
  11. R

Cok tesekkurler.  Benim iptv uyeligim var yani m3u dosyam Hangi playeri yuklediysem yayinlar acilmadi xmtv emag mx player.  Cozumunu bilen varmi?
  12. R

Iyi aksamlar Son kullanilan uygulamari tek tikla kapatacak bir yontem varmi?
  13. R

room yedekleme

Datayi yedeklemesen olmuyomu
  14. R

Yine yukari kaydir cikiyor kilit deseni istemiyor.  Ben yukari kaydir olmasin direk kilit deseni gelsin istiyorum varmi ayari hocam
  15. R

Telefon kilit ekranini iki harekette acabiliyoruz biri yukari kaydir digeri kilit deseni. Power tusuna basinca direk kilit ekrani gelse varmi bi caresi?
  16. R

S. A.. Ustalar samsungtan yeni gecis yaptim. Umarim pisman olmam. Cihazda cok acemiyim vakti olan cevap yazarsa sevinirim.  1. Plus ile plus d farki varmi?  plusin yazilimlari d yede olurmu?  2. Root atarsak plus d icin stock rom varmi? ...