Arama sonuçlarınız

1. NightyFrozen

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Gmd :)
  2. NightyFrozen

Gm discovery tweak

Cvp: Gm discovery tweak Konuyu doğru yerine taşıdım :) Bundan sonra buna benzer sorularınızı bu bölüme yazın. Benim genellikle kullandığım tweaktır. http://forum.turkdevs.com/konu-mtk-universal-performance-tweaks.html
  3. NightyFrozen

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Xperia MOD çalışması devam ediyor :troll1:
  4. NightyFrozen

[Edit]Magma v2

Cvp: [Edit]Magma v2 Eline sağlık sefa güzel rom :)
  5. NightyFrozen

[THEME-COLOROS] Flyme Theme

Cvp: [THEME-COLOROS] Flyme Theme Eline sağlık kardeşim :)
  6. NightyFrozen

GENERAL MOBILE DISCOVERY 1 16gb anakarrt lazım.

Cvp: GENERAL MOBILE DISCOVERY 1 16gb anakarrt lazım. Sahibindende veya gittigidiyorda bazen gelebiliyor ürünlerden oradan bakmanızı tavsiye ederim
  7. NightyFrozen

Gm Discovery Lolipop

Cvp: Gm Discovery Lolipop Ey mübarekler diyoruz yok diyoruz kaynak kodu gelmedikçe lpnin l si bize haram diyoruz ... Kaç kere konu kapattım bunla ilgili Uyarı Aldınız  Konu Kilit.
  8. NightyFrozen

[DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan

Cvp: [DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan Eline sağlık yasin :)
  9. NightyFrozen

4.sanal tus ekleme

Cvp: 4.sanal tus ekleme Konu yanlış yerde ....  Sorun ve yardım bölümüne taşınıyor :) Framework res ve systemui editi gerekiyor.Artı olarak bir de smali bilgisi ;)
  10. NightyFrozen

[PORT][EDIT][KK] AOSP 4.4.3 ROM HUAWEI G750-T00

Cvp: [PORT][EDIT][KK] AOSP 4.4.3 ROM HUAWEI G750-T00 Eline sağlık abim :)
  11. NightyFrozen

File system: KitKat Hack hatası acil yardım

Cvp: RE: File system: KitKat Hack hatası acil yardım Flashtool ile stock atarsınız düzelir :)
  12. NightyFrozen

[FİNAL][PORT][EDIT][4.4.2] MaterioMix OS V3 By AloneMan

Cvp: [FİNAL][PORT][EDIT][4.4.2] MaterioMix OS V3 By AloneMan Eline sağlık Yasin :)
  13. NightyFrozen

GMD1 için Misafir Modu var mıdır?

Cvp: GMD1 için Misafir Modu var mıdır? Xposed modülleri ile yapabilirsiniz :)
  14. NightyFrozen

SAMSUNG ROM KENDİLİGİNDEN UYGULAMA YUKLEME

Cvp: SAMSUNG ROM KENDİLİGİNDEN UYGULAMA YUKLEME Kilit ekranından kaynaklanıyor apk içinin bir düzenlenmesi gerekiyor.
  15. NightyFrozen

GM Discovery için changemod

Cvp: RE: GM Discovery için changemod Miuide kitlenme dediğimiz sorunun nedeni programdan düzelt dediğinizde USB hata ayıklama kapanıyor.Temizleme yaptıktan sonra hata açıklamayı yeniden açın sorun olmaz :)
  16. NightyFrozen

[PORT][EDIT][4.4.2] Pixelized V1 Beta By AloneMan

Cvp: [PORT][EDIT][4.4.2] Pixelized V1 Beta By AloneMan Eline sağlık kardeşim :)
  17. NightyFrozen

Discovery launcher da icon pack nasil uygulanir

Cvp: Discovery launcher da icon pack nasil uygulanir Sanırım stock kitkattaki launcherden bahsediyorsunuz maalesef onda öyle özellik yok
  18. NightyFrozen

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Evet kardeşim :)
  19. NightyFrozen

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Bir rom yaklaşıyor efendim :troll1:
  20. NightyFrozen

Discovery launcher da icon pack nasil uygulanir

Cvp: Discovery launcher da icon pack nasil uygulanir Menü tuşuna basın. Daha sonra ayarlara genel olması gerek orada simge paketi yazar sonra da seçersiniz