Arama sonuçlarınız

1. E

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.4 Atakan kardeşim bir sonraki sürümde direk üstüne flashlasak sorun olur mu?
  2. E

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.4 Ben de radyo çalışmıyor. Uygun istasyon bulunamadi diyor. Müzik falan çalışıyor. Oyun oynamam dokunmatik bende iyi. Rom bence iyi.
  3. E

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Radyo olmayinca 5.1 romlar anlamsiz oluyor.
  4. E

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Tamam romu kurdum.Radyo yine istasyon bulmuyor.Radyonun ayari mi var?
  5. E

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Bu romu kurmaz olsaydım.Başka hiç bir roma geçemiyorum.Twrp recovery yüklenmiyor,root olmuyor. Cyanogenmod recoverysi değişmiyor.Fastboot komutları ile recovery sil,yükle işlemlerini de yaptım.Hiç bir recovery...
  6. E

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Çok iyi olur.Bu rom bence güzel.Hatta stock rom bile sayılır. :D
  7. E

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Bu romun en son versiyonunu kullanıyorum.Mahirin verdiği versiyon.Tek sorun var.Radyo çalışmıyor.İstasyon bulmuyor.Acaba kullanan arkadaşlar sizde radyo çalışıyor mu?Rygebin kardeşim cyanogenmod için bu roma radyo...
  8. E

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Radyo kanal bulmuyor.Sizde radyo calisiyor mu?
  9. E

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.1 V 2.2 çıkmış.Rom manyağı olacaz. :D
  10. E

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Yükledim.Recovery cyanogen oldu.Swift yazısından sonra cyanogen recovery.Swift kendi recoverysi olmayacak mıydı?
  11. E

Takas Akıl Kârı mı?

Ben olsam takas ederim.İmei sorunu falan yoksa iyi olur.
  12. E

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Yani son güncelleme değil mi?
  13. E

Takas Akıl Kârı mı?

Sana çok güzel bir teklifim var.Benim 4g ile takas ne dersin? :laugh:
  14. E

[2.0.2][Tool][Stabil]Android One 2nd Generation Tool by One Team

RE: [1.2.2][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Naçizane bir tavsiye de bulunsam.Rom yükle diyince illa telefonu bağla bootloader al demesi mantıklı değil.Ey tool sen romu indir.Sonrasına biz karar verelim.Caneray ne dersin? :)
  15. E

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Kaan bir şey tavsiye etsem kızar mısın?Konuların eski sürümlerini şöyle bir ayıklasan.Hatta at çöpe. :) Yeni sürümlerini güncel kurulumları ile versen.Bence hata yapma ihtimalleri ve sorulacak soru sayısı da azalır.
  16. E

S4 mini açılmıyor

Samsunglar rom işlerine en uygun elefonlar. Megawipe yap. Yeniden rom yükle.
  17. E

[TWEAKS][SCRIPTS][2.3/6.0] eXtremeBoost™ v2.5.1

.zip olarak ineni değiştir
  18. E

Takas Akıl Kârı mı?

DG Elektronik LTD.ŞTİ.Burası ürünün yetkili servisi.Fatura onların ise arıza durumunda oraya yollanacak.
  19. E

Takas Akıl Kârı mı?

Herhangi bir telefoncuya hiç bir yeni ve garantili telefonu götürmem.