Arama sonuçlarınız

1. E

Takas Akıl Kârı mı?

Adam mutlu hızını kesmeyelim.İyi telefon hayırlı olsun. :D
  2. E

Takas Akıl Kârı mı?

Meizunun fiyatı düştü.Daha önce o fiyatta olsa elbette 4g almazdım.Ama pişmanmıyım yok. 4G iyi telefon.Servisi de bence iyi.Kendini ispatladı.Anakart değişti.Benim hatam dı üstelik.Aynı gün yapıldı.Unutma meizu da çok yazılım sorunu var deniyor.Ayrıca bozulmasın sakın.Servisi nere?4G yazılım...
  3. E

Takas Akıl Kârı mı?

Takas iyi olmuş.Hayırlı olsun.Ancak yorumların da dozaj kaçmış.
  4. E

Xstananın marshmellow uyumlu sürümü varmı

Ya bu xstana kasım kasım kasıyor.Yükledikten sonra (gm one 4g için)telefonun ayarlara girmek 30 saniye sürüyor. :)
  5. E

Tabletin Kaleminin Tuşunu Kullanmak

https://www.youtube.com/watch?v=UmGzWY2imFk     buradan bakabilirsin.
  6. E

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Var
  7. E

[2.0.2][Tool][Stabil]Android One 2nd Generation Tool by One Team

RE: [1.2][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Bu tool tam çalıştığı zaman efsane olur.Demedi demeyin. :)
  8. E

RE: [1.2][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Twrp recovery yüklemeyi hiç denediniz mi?Bununla denedim son versiyon.Yeniden başlatınca yüklenmediğini gördüm.Oem kilidi,hata ayıklama açık.Güzel bir proje bu arada.
  9. E

RE: [1.1][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Net framework yüklümü pcde.1. sayfayı oku.O yoksa olmaz.Windows 10sa sistemin Net framework zaten yüklü.
  10. E

RE: [1.1][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Ayrıca bunu da stabil yapın artık. :D
  11. E

RE: [1.1][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Bir ROM yapmadınız gitti. :D
  12. E

Fatih Projesi'yle Dağıtılan Tabletleri Satılığa Çıkaranlar!

Satanlara yaziklar olsun diyorum. Her türlü ceza haklari. O tabletlerin veriliş amaci belli. Eğitim. Devlet size değer vermiş, güvenmiş, sen satiyorsun. Yazik ki yazik. :mad: [hr] Ayrıca kendi paranla aldiginiz falan yok. Milletin parasi o.Amac eğitim.
  13. E

orjinal rom u geri yükleyemiyorum failed diyor

Stock rom konusunu dikkatle okuyup, uygulaman lazım.
  14. E

Tabletin Kaleminin Tuşunu Kullanmak

O tuş kopyala yapıştır için.
  15. E

custom romdan stock roma geçiş

Evet stock rom konusunu oku uygula.
  16. E

Gm one 4G Anakart-İmei.

Internette yazilanlara gore anakart degisirse imei de değişir. Yeni imei bddkya isletilir. Servis bu isi(bddk imei kaydı) yapar şeklinde. Telpa degismez dedi. Cihazım geldi. Imei değişmemiş.Bu yüzden sordum. Konuyu googleden arastirin sonuclar degisir yönünde.
  17. E

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.1 Rygebinin en kızdığı şey bu video olmayacak.O kadar :D
  18. E

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

Kulaklık sesi Stellio müzik player ile baya iyi oluyor.
  19. E

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

Bende rom önereyim.Romun yapımcısı bilindik.(Google)Stock 6.0.1 rom.Rootsuz .Orjinal haliyle yükleyin.Root rercovery işleriyle de uğraşmayın.Yağ gibi akıyor maaşallah.Telefon servisten geldi coştum.Servis harika iş çıkarmış,ne bir çizik ne bir özensiz iş.Anakartı değişmiş.Stock romu...