Arama sonuçlarınız

1. V

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

sanki bana interneti yavaşlatıyor gibime geldi akk olmadan 20mbit internetim ile google playde maksimum 250-300kb la indirme yapıyor facebookta 20-30 saniyelik sd video izlerken takılıyor şarj ise bana normal geliyor önceki telefonum zenfone 5 idi şarjı çok hızlı yerdi ondan bu normal geliyor...
  2. V

cm12.1 için xposed var mı

cm12.1 romuna geçtim xposedı nasıl kurabilirim 6.0 da ki gibi twrp den dosya flashlama gereksinimi var mı
  3. V

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) fakat ben root, twrp falan kurmadan romu ilk açtığımda bu güncellemeye geçmiştim root ve twrp olmuyor sanıp eskisine dönmüştüm forumda bu güncellemeye fix dosyası verilmiş gelen iyileştirmeler yazılmış ama anlamadım ben :D
  4. V

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) güncelleme yapamıyorum yardım eder misiniz  12.1-YOG4PAS33J bu sürüme geçemedim ben root var twrp yi sildim stock recovery flashladım fakat stock recovery de de yapmıyor güncellemeyi ne yapacağım
  5. V

yüklemeye başladı kırmızı renkli yazılar çıktı yazıların fotoğrafını alamadan cynogen ana menüye döndü com.cyngn.fota>cache klasöründe cm-crackling..... diye giden bir dosyaydı seçtiğim
  6. V

bu güncellemeyi yapamıyorum  wileyfox swift v2 rom klasörünün içinde recovery.img var onu twrp yerine tekrar flashladım orjinal cynogen recovery ye döndüm fakat güncellemeyi başlattığımda android geliyor güncelleme yapmaya başlıyor yarıda kesiliyor cynogen recovery ekranına dönüyor yapmadı...
  7. V

[ROOT]Fastboot ile Kalıcı Recovery ve CyanogenOS Root

RE: [ROOT][UPDATE]Fastboot ile Kalıcı Recovery ve CyanogenOS Root sorunun çözümü fastboot ekranında "fastboot oem unlock-go" yazarak çözeceksiniz konuya eklenmemiş ama romu kurunca bu komutu vermemiz gerekiyor
  8. V

[Çözüldü]Kalıcı TWRP kuracağım derken Recovery yi sildim

RE: Kalıcı TWRP kuracağım derken Recovery yi sildim anlatım sorunlu çok teşekkürler uğraştığınız için oldu :D
  9. V

RE: Kalıcı TWRP kuracağım derken Recovery yi sildim anlatım sorunlu http://forum.turkdevs.com/konu-recovery-root-gm-4g-philz-recovery-ve-root-yapimi.html bu konudaki philzi indirdim işlemi tekrar gerçekleştirdim "fastboot flash recovery recovery-cwm.img (philz) işlem gerçekleşti ve sonuç...
  10. V

RE: Kalıcı TWRP kuracağım derken Recovery yi sildim anlatım sorunlu romu daha yarım saat önce kurdum root atmak için twrp geçmeye çalışıyordum http://forum.turkdevs.com/konu-root-update-fastboot-ile-kalici-recovery-ve-cyanogenos-root.html buradaki anlatımdan ilerlerken bu sorunla karşılaştım
  11. V

RE: Kalıcı TWRP kuracağım derken Recovery yi sildim anlatım sorunlu komutu verdim cynogenmodun kendi recovery menusu açıldı sonra tekrar twrp komutunu verdim aynı sorun tekrar gerçekleşti
  12. V

RE: Kalıcı TWRP kuracağım derken Recovery yi sildim anlatım sorunlu sorun yok zaten başarılı oluyor işlem ama recovery yok sonuç bu senin dediğinle yaptığımda ama gene twrp gene yok başka recovery de yok bomboş 
  13. V

RE: Kalıcı TWRP kuracağım derken Recovery yi sildim anlatım sorunlu değişmedi tekrar aynısı oldu
  14. V

RE: Kalıcı TWRP kuracağım derken Recovery yi sildim anlatım sorunlu Bir daha olmaz forum kullanmayı pek bilmemde :D Evet o komutu kullandım sonraki komutuda yazarak son fotoğrafımdaki sonuç çıktı fakat recovery geçtiğimde siyah ekran geliyor başka bir şey yok [hr] konudaki yorumları...
  15. V

Üstteki bu işlemi gerçekleştirdim ve işaretlediğim komutu yazıyorum "error: cannot load 'twrp-2.8.7.0-seed.img" diyor zaten böyle bir dosyada verilmemiş verilen bu zip dosyasının içinde verilen dosya var diye bende minimal adb fastboot klasörüne çıkarttım onu bahsedilen o diye...
  16. V

[ROOT]Twrp Root Atma %100 Garantili

boot ekranında 25 dakika boyunca bekledim ya baktım açılmıyor twrp den aldığım backupu yükledim geri 6.0 için değil mi bu root yolu
  17. V

[ROOT]Twrp Root Atma %100 Garantili

zannedersem dual için değil benim cihaz boot ekranında kaldı hiç açılmadı şuan tüm verilerimin kaybetmemle çöküntü yaşadım :D
  18. V

6.0'da çalışan recovery var mı?

Ben custom rom geçmeye karar verdim ama tekrar stock roma dönmem gerekirse diye sistemin anlık yedeğini almak istiyorum veri kaybı yaşamadan geçeceğim bir yol mevcut mu?
  19. V

6.0 için root nasıl atacağım? MobileGO ve Toolkit olmuyor

Merhaba ben yeni kullanıcıyım dün aldım cihazı 6.0'a güncelledim ve root atmak istiyorum Android One Toolkit'de install driver dediğimde tepki yok, list devices dediğimde tepki yok MobileGo ile root atmayı denedim oda telefonu bir süre sonra kitliyor ve hiç bir şey yapmıyor nasıl root...