Arama sonuçlarınız

1. ReQo

[7.1.2][N][LOS]XenonHD For E-TAB 5

Hocam belki gerçekten öyle bir sorun vardır diye romu baştan kurdum, bootanimation geldi ve rom açıldı. Sanırım siz yanlış kurdunuz, tekrardan kurmanızı öneririm.
  2. ReQo

9 Eylül'e kadar romlarla ilgili sorunlarınızı bildirin, 9 eylülden sonra zor vakit ayırırım...

9 Eylül'e kadar romlarla ilgili sorunlarınızı bildirin, 9 eylülden sonra zor vakit ayırırım belirteyim (:
  3. ReQo

Custom ROM önerisi / E-TAB 5 tam ekran sorunu

Google Play Store'dan Pixels: Resolution+DPI Changer uygulamasını kullanın. Ancak Root gerektirir, belirteyim.
  4. ReQo

Deneyeceğim.
  5. ReQo

Custom ROM önerisi / E-TAB 5 tam ekran sorunu

7.1 romlarda bilinen bir sorun. Çözünürlük düşürerek sorunu çözebilirsiniz.
  6. ReQo

Temiz lurulum yaptınız değil mi? Ben bu romu kullanıyorum ve gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor.
  7. ReQo

[7.1.2][N][CM]ColtOS For E-TAB 5

- MT6582'den port edildi. - Android Sürümü: 7.1.2 Nougat - Kernel Sürümü: 3.4.67 - Güvenlik Yaması: 5 Kasım 2017 - Rom'un hızlanması için eklemeler ve değişimler yapıldı. Çalışan Özellikler: WI-FI Bluetooth Sensörler MTP OTG (ES Dosya ile) Ses Kodlama/Kod çözme Çalışmayan Özellikler: Kamera...
  8. ReQo

[7.1.2][N][CM]PolyOS For E-TAB 5

Hocam tercih tamamen sizin. Eğer karanlık tema olmadan kullanamam diyorsanız XenonHD romunu öneririm, PolyOS'un temaları pek stabil değil.
  9. ReQo

Ayarlardan Chrome'un verilerini temizleyin, ardından Depolama için izin verin. Düzelecektir.
  10. ReQo

- MT6582'den port edildi. - Android Sürümü: 7.1.2 Nougat - Kernel Sürümü: 3.4.67 - Güvenlik Yaması: 5 Ekim 2017 - Rom'un hızlanması için eklemeler ve değişimler yapıldı. Çalışan Özellikler: WI-FI Bluetooth Sensörler MTP OTG (ES Dosya ile) Ses Kodlama/Kod çözme Çalışmayan Özellikler: Kamera...
  11. ReQo

Gapps Olmayan marshamallow rom arıyorum

https://forum.turkdevs.com/konu/6-0-1-v1-3-stabil-cm13-for-e-tab-5-port-rom-by_kadirayyildiz.10220/
  12. ReQo

— ROM Güncellendi, lütfen yeni sürümü kurunuz!..
  13. ReQo

[PORTING] Önemli Duyuru!

https://forum.turkdevs.com/konu/7-1-2-n-los-polyos-for-e-tab-5.18267/
  14. ReQo

- MT6582'den port edildi. - Android Sürümü: 7.1.2 Nougat - Kernel Sürümü: 3.4.67 - Güvenlik Yaması: 6 Kasım 2017 - Rom'un hızlanması için eklemeler ve değişimler yapıldı. Çalışan Özellikler: WI-FI Bluetooth Sensörler MTP OTG Ses Kodlama/Kod çözme Çalışmayan Özellikler: Kamera Mikrofon —...
  15. ReQo

İnfinix hot 12 play root

?
  16. ReQo

İnfinix hot 12 play root

Stock rom kullanıyorsanız romu bulup indirin sonra boot.img dosyasını telefona atın magisk uygulamasından boot.img'yi yamalayın sonra bilgisayardan kurunuz
  17. ReQo

ETAB 5 ROM

hangi romu kullanıyorsunuz?..
  18. ReQo

Selamlar

19. ReQo

Aleyküm selam

Aleyküm selam
  20. ReQo

Selamlar

Nerede kalmıştık (: