Arama sonuçlarınız

1. bigbang

Herkes kullandığı Android uygulamaları paylaşsın

Adaway - Reklam engelleme AquaMail - Mail programı RDP 2x Parallels - RDP programı Doremi Nougat - Müzik indirme programı Greenify - Arka planda uygulama uyutucu İfont- Font değiştirici Lucky Patcher - Oyunlarda hile ve uyguşama lisans kontrolu devre dışı bırakıcı Paralel Space - İkinci whatsapp...
  2. bigbang

Sistem arayüz ayarlacısı açma 7.1.1 yardım

Ben GM5 Plus kullanıyorum. Versyonum 7.1.1 ve bu şekilde açtım ben. Daha 4 gün önce sıfırladım hatta telefonu ve bu şekilde açıldı.
  3. bigbang

Sistem arayüz ayarlacısı açma 7.1.1 yardım

Ekranın üstünden status bar'ı aşağı çek. Gelen ekranda sağ üstteki ayarlar simgesine 4-5 saniye basılı tut ve bırak açılıyor.
  4. bigbang

3000-3500 Arası PC Önerisi

Linux olarak hangisi var içerisinde. Genelde ubuntu oluyor ama umarım Debian yada Centos yada Fedora vardır. Gerçi sen Windowsa da çevirebilirsin.
  5. bigbang

Biraz araştırayım o şekilde cevap yazarım dostum sana. ASUS K556UQ-DM555T i7-7500U/ 12 GB DDR4/ 1 TB/ 2 GB NVIDIA® GeForce® 940MX/15.6"/W10 NOTEBOOK | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji Dizüstü olarak da bunu öneririm. İşlemci tarafında 7. nesil kabylake kullandığı için tavsiyem.
  6. bigbang

oem kapanmıyor-

All in One Tool vardı forumda onunla kapatabilirsin Oem Kilidini. Ben o araçla sorunsuz yapmıştım.
  7. bigbang

İşlemci: ★ Intel Kaby Lake Core i5 7500 3.4GHz 6MB Cache LGA 1151 İşlemci - 205,00$ + KDV = 887,77 TL Anakart: Asus PRIME B250M-K 2400MHz DDR4 mATX Anakart - 82,80$ + KDV = 358,57 TL Bellek: ★ Corsair DDR4 8GB Vengeance LPX 2400MHz Ram Bellek (CMK8GX4M1A2400C16R) - 65,00$ + KDV = 281,49 TL...
  8. bigbang

Root Kaldırma

Ok cok sağol dostum. iyi geceler. Stock rom kurunca bootloader otomatik kapanıyomuydu yoksa ben ayrıca kapatayımmı?
  9. bigbang

Root Kaldırma

Arakdaşlar telefonu garantiye göndericemde rootu sorunsuz nasıl kadlrıabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  10. bigbang

WhatsApp Mesaj Servisi Sorunu

Google Play Services devre dışı ise yada Google Play Services arka plan veri kullanımı kapalıysa whatsapp bu sorunu yapıyor. Bilginiz olsun.
  11. bigbang

Bildirimler

Ayarlarda galiba ekran ayarları içinde bildirim geldiğinde ekranı uyandır diye bir seçenek vardı sanki, yada tam tersi uygulamaların kendi desteği olabilir bu şekilde. Her iki ayar kısmınıda bakmalısın.
  12. bigbang

8.0 Oreo Güncellemesi

8.0'ın daha yeni kinci betası çıktı, ki o da geliştiriciler için. Tahminimce temmuzdan önce çıkmaz kararlı sürüm.
  13. bigbang

Herkes Lakabını Yazsın

Phantom
  14. bigbang

GM 5 plus farklı kulaklık

Senin kullandığın kulaklık OMTP yani o sorun çıkaran. CTIA bir kulaklık alman lazım. OMTP ve CTIA kulaklıklarda üzerlerinde olan 3 tane siyah çizgilerin bağlantıları farklı ondan dolayı böyle sorun yaşıyorsun.
  15. bigbang

GM 5 plus farklı kulaklık

CTIA olan bir kulaklık alman lazım. General Mobile 5 Plus bu tarz kulaklığı destekliyor. Forumda CTIA diye aratırsan bununla alakalı diğer sorun yaşayanlarla alakalı bilgilere belki de çözüme ulaşabilirsin.
  16. bigbang

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Nisan güncellemesi ne zaman eklenir acaba arakdaşlar. teşekkürler şimdiden. Bi gelişme var mı arkadaşlar nisan güncellemesiyle alakalı?
  17. bigbang

Xposed Material v85 for GM 5 Plus

Xposed Framwork Nougat ile uyumlu değil. Çıkmasıda uyumlu sürümün zor görünüyor şu an.
  18. bigbang

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Rar dosyasına ait şifre nedir? Teşekkürler şimdiden alakanız için. Özür dilerim konunun içinde yazıyormş şifre gördüm şimdi.
  19. bigbang

GM5 Plus Stock Rom(Nougat 7.1.1.) Substratum Sorunu

Merhabalar. GM Plus rootlu cihazıma substratum kurdum gerekli izinleri verdim ancak temaları kurduğumda bi değişiklik olmuyor. Acaba stock rom'da çalışmıyor mu? Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.