Arama sonuçlarınız

1. DDEMR

[STOCK]STOCK ROM FOR GALAXY NOTE 10.1 (GT-N8005) BY Kronos

Hovam bugüne kadar her şeyi denedim, hala aynı. Sonuç yok. CF Auto Root diye bir şey deneyip ardından recovery kurdum yine olmadı. Odin'in sürümleri arasında değişiklik de yaptım sonuç aynı. Önerebileceğiniz başka yol var mı?
  2. DDEMR

PASS yazısı geliyor herşey tamam ancak Recovery moda giriş yapmıyor. Samsung logosunda yine kalıyor.
  3. DDEMR

Linktekini deneneyecgim hocam ancak bir sorum daha var. Bende ki Odin de PDA yok AP var, dosyalari ordan seciyorum. Sikinti olur mu ?
  4. DDEMR

Şuan işim çıktı eve gelince ilk iş onu deneyeceğim. Bu arada bu işlemleri 3 kere tekrarladım sonuç aynı. Hocam ne yaparsam yapayım olmuyor. Sadece download mod a ulaşabiliyorum. Odin den kaç defa recovery yaptım olmadı. Başka yapabileceğim bir şey var mı acaba ? Bu arada TWRP sitesinde N8005...
  5. DDEMR

2.30 saat oldu halen aynı ekranda olması normal midir acaba @Kronos hocam ?
  6. DDEMR

Odin ve sürücü indirmelerinde sorun olmadı. Rom u da Sammobile'dan indirmiştim isimlere ve boyuta baktım aynı olunca tekrar indirmedim. Sıkıntı olmadı yani.
  7. DDEMR

Tamamdır hocam işim yok zaten bekliyorum çok teşekkürler. :)
  8. DDEMR

Tüm işlemleri uyguladım hocam çok sağolun. İşlemler bitti program yeşil oldu, tablet kendini resetliyor gibi ancak ilk açılış ekranında yazan Samsung Galaxy Note 10.1 ekranında kalıyor. Burada usb yi çıkarmam gerekir mi? Bir de bu ekranda ortalama kaç dakika bekler? Şuan 2-3 dakika oldu bu...
  9. DDEMR

Elinize sağlık çok teşekkür ediyorum. Yalnız cihazı download moduna alınca ekrana android robotu gelmiyor. Ekranda Yazıyor ve altında da uyarı amaçlı ünlem işareti var. Yine bu ekranda devam edeyim mi ?
  10. DDEMR

GT-N8005 Açılış Simgesinde Kalıyor!

Recovery açılmadığı için denemedim. Başka bir yolu varsa bilmiyorum, telefonuma recovery den attığım için.
  11. DDEMR

Teşekkürler hocam beklemedeyim.
  12. DDEMR

Selamlar Turkdevs ailesi. Dün Samsung Galaxy Note 10.1 tabletim çocuklar oyun oynarken birden kapanmış. Açılış logosunda kalıyor. Sadece download moda girebiliyorum recovery açılmıyor. Bu durumda hangi yolları izlemem gerekir. Kies i indirdim pc ye, bir kaç şey denedim ancak olmadı. Kies i ilk...
  13. DDEMR

Chrome 0sn Sorunu

Arkadaslar o indirmeleri nasil kaldiracagim bilen varmi? 3tane indirme var sadece bos duruyor kalkmiyorda sabitlendi resmen. Yaradim edebilecek yokmu
  14. DDEMR

Chrome 0sn Sorunu

Hocam bundan sonra ADM ye gecerim onda problem yok fakat bildirim cubugundan bu seyleri nasil atacağım biliyormusunuz ? Chrome u defalarca durdurdum yine ayni.
  15. DDEMR

Chrome 0sn Sorunu

Merhaba 2 gun once chrome dan birseyler indirmeye cslistim ama olmadi. Ogunden beri bildirim cubugunda 3 tane inrirme var hep 0 sn bazen tekrar indirmeye çalışıyor. Nasıl çözebilirim acaba ? Telefonu ac kapa yaptim olmadi. 
  16. DDEMR

2. Aramada Hat Meşgul Sorunu

Cagri bekletme servisi ile sorunu hallettim. *43# yi ararsaniz otomatik olarak MMI kodu ile sorunu cozebilirsiniz.
  17. DDEMR

2. Aramada Hat Meşgul Sorunu

Merhaba arkadaşlar. General Mobile 4G kullanıcısıyım. Bir kişi ile görüşme yaparken aynı anda başka bir kişi beni aradığında hat meşgul olarak çalıyor o kişide. Ancak General Mobile Discovery 2 de başka birisi aynı anda arayınca yeni çağrı olarak düşüyor ekrana. Bunu ayarlardan açmam münkünmü...
  18. DDEMR

Discovery 16 GB Klavye Çıkmıyor

Sorunu hallettim hocam cok tesekkur ederim. :)
  19. DDEMR

GM Discovery Play Store İndirme Yapmiyor [16GB]

Merhabalar. Discovery 16gb kullanmaktayim. Play store da indirme yapamiyorum. Ya indirme bekleniyor diyor yada indirme durduruldu diyor. Ne yapmam gerek guncellemeleri dahi yapamiyorum. Gerekli programlari apk olarak indirmek durumundayim ve guncel olmuyor onlarda. Yardiminizi bekliyorum.