Arama sonuçlarınız

1. DDEMR

Discovery 16 GB Klavye Çıkmıyor

Merhaba forum ailesi. Az önce Discovery'me format attım her şeyi sıfırladım. Telefon açıldı wifi şifresi girecektim faka klavye açılmadı. Atladım giriş kısmını bu sefer fark ettim ki klavye hiçbir yerde açılmıyor. Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz ? ---- Konuyu açarken fabrika...
  2. DDEMR

Cracked Google Play Kaldirma

@Celuk hocam tesekkurler sayende hallettim. Ancak bunu yapinca onceden flashladigim note 5 klavyesi gitti. Tekrar flashliyorum olmuyor. Ne yapmam gerek acaba ?
  3. DDEMR

Arkadaslar bilen yokmu acil duzeltmem lazim. Uygulamalarim acilmiyor guncelleme yapamadigim icin.
  4. DDEMR

Merhaba ben 1 ay once İnstaller cracked google play kurdum. Maalesef nerdeyse tum uygulamalarda surum uyumlu degil diye hata veriyor guncelleme bile yapamiyorum. Simdi benim bunu kaldirip normal play store kurmam lazim. Nasil yapabilirim yardimci olur musunuz ?
  5. DDEMR

Root + Lisans Kaldırma Sorunu

Cvp: Root + Lisans Kaldırma Sorunu Hocam cok tesekkurler. Ogrenmis oldum. :) Evet stock kk var suan. Bir cok romu uzun sureli deneyip tekrar kk ya dondum. Tabiiki tom gelistiricileri kadar tecrubem yok kendime yettigince bir seyler katmaya calisiyorum. Orada biraz yanlis anlasilma olmus...
  6. DDEMR

Discovery Root for Superuser ALL ROM

Hocam az once PhilZ ile denedim. Yine status 7 hatasi aldim soyle bir sey yazdi. Failed to extract in system or /system Yani zip i system klasorune cikaramadi galiba. System klasorunu nasil bosaltabilirim ?
  7. DDEMR

Cvp: RE: Discovery Root for Superuser ALL ROM Root Explorer ucretliymis Root Browser indirdim ama burda hafizayi gostermiyor nasil bakabikirim acaba @"maraza" ------ Ez File ile baktim 929 MB kullaniliyormus. Ama ne kadar kaldigini gostermiyor. Philiz Touch ile deniyorum birazdan
  8. DDEMR

Cvp: RE: Discovery Root for Superuser ALL ROM General Mobile Discovery 1 cihazima CWM Recovery ile yuklemeye yapmaya calisiyorum @Orochi™ @maraza yeterli alan her ikisindede var yani telefon hafizasi ve sd kartta
  9. DDEMR

@Orochi™ hocam bende CWM status 7 installation aborted hatasi verdi. Biraz arastirdim zip bozuk olabilir diyen kisiler oldu. Zip i guncelleme imkaniniz var midir acaba ?
  10. DDEMR

Root + Lisans Kaldırma Sorunu

Merhabalar. Ben iRoot ile Discovery me root atmaya calistim ancak iroot ise yaramadi. Cihazda ilginclik var gibi bir sey yazdi ingilizce olarak. Ben de Kingo Root ile rootladim ancak bu root kalici olmadi. Cihazi yeniden baslatinca root gidiyor. Root Checker da rootlu gorunuyordu ancak Lucky...
  11. DDEMR

[ANLATIM] ADB Sideload

Benim gibi sorun yasayip cozen varmi acaba
  12. DDEMR

[ANLATIM] ADB Sideload

@Incredible™ hocam ozelliklerden boyuta baktim simdi 3,96 MB mis
  13. DDEMR

[ANLATIM] ADB Sideload

@"Orochi™" yaptığım işlemleri SS aldım. Bu seferde olmadı. Bi bakabilirmisiniz bir yanlışlık var mı ? Son eklediğiniz rar ı indirdim ve klasöre çıkardım masaüstünde. ++ http://i.hizliresim.com/rZGLkM.jpg Orada telefonu recovery den install zip from adb sideload a alıp bağladım ve ms dosu...
  14. DDEMR

[ANLATIM] ADB Sideload

@"Orochi™" ilk önce a.zip yaparak denedim. bu sefer önce"daemon started successfully" dedi ve ardındn yine "* failed to write data protocol fauld couldn't read status : invaild argument" dedi.  Sonra verdiğiniz rar ı indirip klasöre çıkardım. ADB ve Fastboot adında 2 uygulma vardı çalıştırdım...
  15. DDEMR

[ANLATIM] ADB Sideload

@Orochi™ hocam gece gece ugrastirdik kusura bakma cok sagol sabah ilk ia deneyecegim. :)
  16. DDEMR

[ANLATIM] ADB Sideload

CWM kullaniyorum dediginiz gibi install zip from adb ye girip bagliyorum pc den dinid diye ses geliyor yani baglama sesi. İsmini kisaltip sabah deniyim tekrar. Bu arada yukarda yazdigim gibi olacak dimi kodda yanlislik varmi ?
  17. DDEMR

[ANLATIM] ADB Sideload

@"Orochi™" hocam MS Dos komut ekranını açıyorum karşıma direk oranın dosya konumu yazılı çıkıyor ve devamına ekliyorum aynen şöyle; "C:\Users\Demir\AppData\Local\Android\android-sdk\platform-tools>adb sideload GM_DISCOVERY_ALL_ROM_SUPER_USER_ROOT_OROCHI_TURKDEVS.zip" enterlıyorum ama...
  18. DDEMR

Eski dosyayı silip bu sefer SD kart ana dizinine indirdim. Ancak yine aynı hatayı alıyorum @"Orochi™"  . Yapılacak başka bir yol var mı ?
  19. DDEMR

Hocam CWM'den kurarken Status 7 İnstallation Aborted hatası alıyorum çözümü var mı ? Edit: SD kart kullanmıyordum ve dahili hafıza çok azdı. 4 GB boş sd taktım denedim ancak yine aynı hatayı alıyorum.
  20. DDEMR

Yeniden Başlatınca Root Gidiyor

Ororchi hocam eve gidince hemen konuyi bulup deniycem tesekkurler. :)