Arama sonuçlarınız

1. V

[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

Teşekkürler kardeşim emeğine sağlık birtek şu sistem hata veriyor yeniden başlatmada demişsin onu anlamadım neyse kurarım iniyor zaten bişey olursa sana danışırım...
  2. V

merak etmedik desek yalan demiş oluruz hatta pc başında yeni sürümü bekliyorum alışkanlık gibi bişey oldu her hafta olmadı 15 güne bir taze güncelleme iyi geliyor hem telefona hem bize saolun... onur hocam piştimi rom gm ler çok açıktı telefonlar isyanda :) :emoji_blush:
  3. V

Teşekkürler yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz...
  4. V

Onur hocam bu screen recorder bu sürümle birlikte bizdede olacakmı yoksa siz harici mi yüklediniz harici ise apk olarak bizimle de paylaşabilirsiniz?
  5. V

[GLOBAL-STABLE]MİUİ V8.2.3.0 KHDCNDL for GM Discovery

Ayarlar/ek ayarlar/düğmeler bu ışık için yol kamera sesi için es dosya yönetici ve vb root yetki vererek root/system/media/audio/ui/camera yazan 3 tane dosyayı sil kameradaki sesi kapata bas tamam dır
  6. V

hangi modu kurdun bende herhangi bi sorun olmuyordu nadiren rast gelmişimdir hatalara oda genelde ya beklirtilen hatalardır yada sıfır kurulum yapmadığım durumlardadır kurdugun aktif ettiğin xphosed uygulaması neyse ver bide biz deneyelim hata varmı emin olmuş olursun...
  7. V

uygulama yüklerken tuşun çalışmama durumu ekran parlaklığı ile alakalı bi durum arttırınca çalışır...
  8. V

[PORT][EDIT][KK] AOSP 4.4.3 ROM HUAWEI G750-T00

eline emeğine sağlık...
  9. V

[/url][/IMG] hocam dediğinizi yaptım ama mesela bugun kullanılan 228 mb dı ve hala duruyor onun sıfırlanmış olması gerekmiyormu acaba çözemedim? denemen mümkünmü acaba? önceki sürümün üzerine kurduysan galeri hatası veriyor sıfırdan kurulum yap o zaman sorun kalmıyor...
  10. V

hocam benim 1 haftalık bi 1 gb lık netim vardı bunun ne kadar kaldığını bileyim diye güvenlik/ayarlar/veri kullanımı/ bildirimde göster de cıktı güzel bu bi haftalıktı ve şimdi yeni bi 2 gb lık net için veriyi sıfırlayıp yeniden ayarlamak istiyorum lakin sadece kullanım sıfırlama tarihi var...
  11. V

Teşekkürler emeğine sağlık...
  12. V

önce wipe sonra repartion sonra romu seç kur...
  13. V

Sistemden yanlışlıkla yada bilerek herhangi bi sistemsel uygulama silmiş olabilirsiniz ben güncelle olayını sildim ve başıma bu gelmişti titanium backup dan geri yükledim düzelmişti...
  14. V

Official TWRP App 1.4

gm discovery 1 de işe yarıyormu yada sorun olurmu?
  15. V

[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

Hocam selamın aleyküm 3 ve daha fazla sayfa olunca sınırsız döndürme yani başa dönme vardı son sürümlerde bu yok siz mi koymuyorsunuz yoksa yeni sürümlerde böylemi?
  16. V

[DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.8 For GM Discovery

Cvp: RE: [DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.8 For GM Discovery Ram fixin hazır https://yadi.sk/d/byOVm62-338E2u [hr] O sürümde hava durumu konum mu bulamıyor? Evet hocam 2 haftadır bulmuyor
  17. V

[DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.8 For GM Discovery

Cvp: [DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.8 For GM Discovery selamın alyküm hocam hayırlı kandiller ben bi ara stabil bi sürüm vardı 6.9.29 sürümü için hava durumu fix i rica etsem mümkün olurmu acaba o sürüm gördüğüm en stabil ve türkçe ayarlı sürümdü...
  18. V

[Dev-Miui8]MİUİ V8.2 6.11.17 For GM Discovery

Cvp: RE: [Dev-Miui8]MİUİ V8.2 6.11.17 For GM Discovery onur hocam linki upload edebildinizmi? ettiyseniz rica etsem :);)