Arama sonuçlarınız

1. P

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

Peki bizim böyle birşey yapma gibi imkanımız var mı?  3.10.73 kernelden 3.10.54 kernele rom yada kernel port yapmak mümkün mü[hr]Hocam rom portladim ama twrp de kurarken updater binary hatasi veeiyor. Nasil cozebilirim. Ve sizin gibi dat dosyasi seklinde nasil paylasabilirim
  2. P

Bizde niye böyle birşey yok
  3. P

@"Orochi™" hocam xda a gezerken soyle bisey gordum bu mumkun mu kernel ile android surumune dikkat edin
  4. P

[ROM-LP-PORT] CARBON ROM based CM12.1 by PSYCHOPATH_ALONE

İki romuda kullandım kameraları aynı zaten cm12.1 ikisi de aynı aslında Birde sorun yaşayanlar varsa iletişime geçin elimden Geleni yaparım
  5. P

[ROM-LP-PORT] Mokee Os 5.1.1 Lollipop Ported by Teyfik

Romu portlayan sen değilsin not düş konuya sorumluluk alma Kaynak dediğin yerden indirip kullandım portlanmis halı zaten
  6. P

Şuan edemem ama snap camera diye yazarsanız bulabilirsiniz
  7. P

[ANLATIM]MT6582-92 CM12.1 Portlama

Cvp: [ANLATIM]MT6582-92 CM12.1 Portlama GMD 2 Mini için mt6582 kernel 3.10.54 ios rom portlayacagim Nasıl portlanir hdc 6s formatını indirdim nasıl portlayacagim @"Orochi™"
  8. P

Cvp: [ROM-LP] AMIGO Os v3.0 By OROCHI Bu rom icin overclock a izin veren kernel paylaşabilir misin? [hr] Bu rom icin overclock a izin veren kernel paylaşabilir misin?
  9. P

Hiç ona dikkat etmedim ama hatırladığım kadar çalışıyordu.
  10. P

Arkadaşlar mobil uncle tools indirin.(imei yedeginiz varsa)İlk açılan menüden restore imei diye bir kısım olmasi lazım.Yedeginiz nerede ise oradan geri yukleyin.Yedeginiz yoksa başka bir tonda yedek alıp dediklerimi yapın.
  11. P

[Amigo Os app] Online tema ve galeri

Kitkatta belki çalışabilir deneyin.
  12. P

[Amigo Os app] Online tema ve galeri

Amigo Os için Theme park ve Amigo-Galeri Discovery 2 mini Amigo Os ya denemiştir. İnen zipin içindekileri çıkarın. Normal apk olarak kurun kurulacaktır.G aleti kurulmazsa Amigo_gallery klasörünu system app e atın klasör izinlerini rwx r-x r-x olarak ayarlayınız.Apk yi da rw- r-- r-- olarak...
  13. P

[ROM CYANOGENMOD 12.1 LP 5.1.1]

Ben aslında portladim sayılmaz ama updater script duzenledim,Romda da 2-3 dosya sonra zıp ledim ama kurulmadı hata verdi
  14. P

Özür dilerim mtk engineer mode yok ama terminal uygulaması var uncle tools imei yedeği varsa restore yapabiliyor şahsen ben öyle yaptım ve çalıştı imei geldi
  15. P

[ROM CYANOGENMOD 12.1 LP 5.1.1]

Bende yaptım portladim ama dediğin gibi updqter script hatası alıyorum
  16. P

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] CARBON ROM based CM12.1 by PSYCHOPATH_ALONE Yeniden indir dene lollipopta kuruluyor.Bende bir sorun çıkmadı. Zaten portlayanda ben degilim. Sadece test ettim ve build prop tan 2-3 şey duzenledim paylaştım. Bugün bir arkadaş bir sürü paylaşmış.bende mokee OS...
  17. P

Cvp: [ROM-LP-PORT] CARBON ROM based CM12.1 by PSYCHOPATH_ALONE Bunda mtk engineer mode var.İmei nizi geri yukleyebilirsiniz.Ve lollipop roma ihtiyaciniz var kurmaniz icin.
  18. P

Tema Sorunu :/

Temalarin icini ac. Mesela music iconu uzerinden gidelim Music>drawable klasor yoluna git orada 1 tane klasor olacak onun adi xhdpi dir ya da baska bir seydir onu hdpi yap sorunun hallolur ama bunu butun uygulamalarin klasorlerinde yapacan
  19. P

CARBON ROM based CM 12.1 for Gionee CTRL V4S - Walton Primo GH3 - General Mobile Discovery 2 Mini  UYARI :   Rom 5.1.1 dir FAKAT 3.10.54 Kernel üzerinde çalışmakta. [b][color=#ff3333]Konudaki İçerikten Doğabilecek Sorunlardan Yükleyen Kişi Sorumludur.portlayan ben degilim ama sikintisiz...
  20. P

[CM13/6.0.1 FINAL PORT] GMD II Mini By OROCHI

@"Orochi™" Hocam şu ana kadar yüklediğim tüm romlarda mtk uncle tools ile imei attım ama bunda atamiyorum.Mtk engineer mode yok.Maui Meta,İmei sn rw writer hepsini demedim olmadı