Arama sonuçlarınız

1. MedicUbuntu

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop Teşekkürler. :)
  2. MedicUbuntu

6.0'da Root Garanti Dışı Bırakmayacak.

Haklısın bence, benimde fazla bilgim yok fakat dediklerin mantıklı ama system etkisi olmayan root ne işe yarar zaten? oda meçhul. sadece root izni isteyen uygulamalar kurulur tek artısı o olur bence greenify,adaway gibi ama sistem uygulamalarını kaldırmak zor görünüyor bu mantıkla.
  3. MedicUbuntu

6.0'da Root Garanti Dışı Bırakmayacak.

Merhaba arkdaşlar; Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler ?  Kaynak.
  4. MedicUbuntu

Ekran değişimini nerede yaptırmalıyım ?

Tamam teşekkür ederim arkadaşlar.
  5. MedicUbuntu

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Teşekkürler. :)
  6. MedicUbuntu

Ekran değişimini nerede yaptırmalıyım ?

Merhaba arkdaşalar discovery 1 ekranı kırıldı telefoncular 160 lira istiyor  garantisi duruyor. telefonu yollasam ekranını kaç paraya yaparlar sizce ?
  7. MedicUbuntu

Spotify Alternatifi--[MusicAll]--(Ücretsiz)

Destekliyormu derken oynatabilme açısından böyle birşey söylenemez bir müzik çalar değil ayrıca o kadar yüksek ses kalitesi sunabileceği sanmıyorum ama 128-256 gibi geliyor bana. (YouTube'dan çektiği videolarda ses kalitesi kullanılamayacak kadar kötü bile olabiliyor.)
  8. MedicUbuntu

[Cwm] 119 Font [KitKat&Lolipop]

Türkçe karakter (utf-8) destekliyormu ?
  9. MedicUbuntu

Apk Yükleme Hatası |YARDIM

Gece modu yada uygulama şeklinde kurduğunuz ekran filtre uygulamaları buna engel oluyor.
  10. MedicUbuntu

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Teşekkürler 4G üzerinde büyük şeyler sağladın forum adına. :)
  11. MedicUbuntu

Spotify Alternatifi--[MusicAll]--(Ücretsiz)

Güle güle kullanın. Bazen takılmalar yapıyor daha yolu var bence uygulamanın :)
  12. MedicUbuntu

Ne kadar kötü bir ülke olduk.

Fotoğrafı yarın eklerim gece çekince pek hoş olmuyor. Not: Çocukların açması mümkün değil büyük birisinin açması gerek ben bile zor açıyorum.
  13. MedicUbuntu

Ne kadar kötü bir ülke olduk.

Merhaba arkadaşlar; Bugün teyzemgilin modeminde arıza olmuş beni aradılar bende yardımcı olmak için gittim. Yazın kendime klasik bisiklet almıştım aramızda kullanan varsa bilir parçasını bulmak neredeyse imkânsız, bisikletimi kapının önüne kilitledim ve eve geçtim, sorunun hallettikten sonra...
  14. MedicUbuntu

Musixmath albüm kapağı hakkında.

Albüm kapağı 3 parçaya bölünmüş biçimde geliyor müziklerim SD kartımda sadece bu uygulama da değil diğer müzik uygulamalarında da böyle  parça parça olan albüm aslında tek bir klasörde
  15. MedicUbuntu

Chrome için karanlık tema varmı?

Google Chrome için karanlık tema varmı? İnternette pek bir şey yok. Bilgisi olanlar varmı ? :)
  16. MedicUbuntu

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® Discovery'i satmama rağmen arada romlarına bakıyorum gayet şık duruyor. Elinize sağlık.
  17. MedicUbuntu

S2 Plus [i9105p] Gapps Paketi Sorunu.

zaten buradan 5.1.x için gapps kullanıyorum ama cwm ile kurdum sanırım o yüzden olmuyor twrp ile deneyeceğim şimdi.
  18. MedicUbuntu

S2 Plus [i9105p] Gapps Paketi Sorunu.

cm12.1 için mini/slim bir gapps paketi önerirmisiniz lütfen . [hr] cm12.1 için mini/slim bir gapps paketi önerirmisiniz lütfen .