Arama sonuçlarınız

1. MedicUbuntu

S2 Plus [i9105p] Gapps Paketi Sorunu.

cm12.1 kurulu şuan üzerinde
  2. MedicUbuntu

S2 Plus [i9105p] Gapps Paketi Sorunu.

Merhaba Arkadaşlar S2 için gapps paketi flashladıktan sonra paket içerisindeki uygulamalar durduruldu hatası veriyor.  Yardımlarınızı bekliyorum.  :goodbye: Not: Twrp ile sorunsuz çalışıyor artık gapps paketleri.
  3. MedicUbuntu

Kodlama

1)Kodlama bilginiz 0 ise c++ gibi ağır bir dille başlamak bence sizi programlamaya küstürür. 2)Bende kendimi inglizce konusunda geliştiriyorum önemli olan durmadan geliştirmek önemli olan sadece bu 3) Cross (çapraz//yada çoklu) platform (birçok işletim sistemi üzerinde çalışabilen programlar...
  4. MedicUbuntu

Vodafone Freezone

müşteri hizmetler vodafone için zaten 542.
  5. MedicUbuntu

Kodlama

Bu çok absurd bir cümle ? o kadar fazla şey söylenebilir ki örneğin; 1) Ne kadar kodlama bilginiz var ? 2)hangi dilde yardım istiyorsun ? 3)bildiğin bir dil varsa o dilde ne kadar ilerledin ? 4)inglizce bilgin varmı (bu göreceli bir kavram ama inglizce olmadan bu iş bence imkansız...
  6. MedicUbuntu

Vodafone Freezone

Merhaba Arkadaşlar ; Hat Annemin üzerine fakat ben kullanıyorum, freezone'a geçmek istiyorum. Bunun için bir kullanıcı belirlemek gerekiyormuş sanırım onuda vodafone merkezlerinden ve 542 arayarak yapılabiliyormuş. Fakat ben 542'yi aradığım zaman telesekreter çıkıyor ve aradığım işlem...
  7. MedicUbuntu

arkadaşlar root ve ROM nedir?

Bunlar forumda zaten var biraz araştırmanız herkes için zaman kaybını önler. :goodbye:
  8. MedicUbuntu

Şarj Sorunu.

Şarj aleti ile birlikte kargoya verdim ayrıca bir tane ölü pixel vardı hepsi aradan çıksın.  bu arada ekranın yanında (camda değil) hafif bir ezilme var ekran ile birlikte oda değişirmi ?
  9. MedicUbuntu

Şarj Sorunu.

Merhaba Arkadaşlar. 4G Dual kullanıyorum telefonu orijinal şarj aleti ile şarj etmeye çalışıtığımda max %1-2  kadar şarj ediyor kalan tahmini süre ise 14 saat gibi komik bir rakam, İlk olarak S4-Mini Şarj aletini Kullandım ve sorunsuz bir şekilde şarj oldu daha sonra 4G'nin şarj aleti...
  10. MedicUbuntu

Miui V7 Boot'da Kalıyor.

Wipe yaparak tekrar denedil şimdi kuruldu. Miui v7 4.4.2,  lollipop olması gerekmezmi ? Bu arada google klavyesini flashlamanın bir yolu varmı ?
  11. MedicUbuntu

Miui V7 Boot'da Kalıyor.

Merhaba Arkadaşlar   N9005 miui v7 flashladığımda (wipe cache / dalvik yapmadan ) boot menüsünde kalıyor.  http://en.miui.com/download-234.html romu bu adresten indirdim resmi sayfası sanırım.
  12. MedicUbuntu

N9005 Cm12.1

Hocam görseli birde link olarak vereyim :  http://imgur.com/v2unQfe evet odin ile yüklenen türden  abc.md5 tarzında yani bunu normal bir lollipop romu bulsam cwm ile kurulan onun içindekileri alsam olurmu ? [hr] Hocam bu arada system.img.ex4 dosyasını açmamın bir yolu varmı ?
  13. MedicUbuntu

N9005 Cm12.1

Merhaba Hocam.  (Bu konuda bilgim maalesef yok  bi çok yerde takılacağım o yüzden ayrıntılı olarak yazarsanız sevinirim.) +Bu değişiklileri cm12.1'in sistemine nasıl atacağım ?  root izni gerektiren bir dosya yöneticisi ile yapılabilirmi ?  +Yoksa bunları cm12.1'in kendisine atıp...
  14. MedicUbuntu

N9005 Cm12.1

Arkadaşlar note 3'e cm12.1 kurdum herşey güzel fakat hoparlör cızırtı yapıyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Yardımlarınızı bekliyorum.
  15. MedicUbuntu

Güç tuşu bozuldu

Gelmesi genel 3-4 haftayı buluyor 3.5$ = 10tl zaten burdada 20-25 liraya yaparlar boşuna 1 ay beklemiş olursun.
  16. MedicUbuntu

Viper4android vs dolby

Dolby daha kaliteli ses veriyor bence.
  17. MedicUbuntu

Small Basic [Basit Programlama] #

Merhaba Arkadaşlar ;  Bugün Small Basic'te öğrendiğim şeyleri foruma'da yazma kararı aldım. Birkaç şeyi önceden belirtmek isterim , 1) Bu programlama dilini bende yeni öğreniyorum o yüzden sorunların hepsine çözüm bulmam zor fakat "MSDN" Small Basic Forumundan inglizce olarak sorarsanız...
  18. MedicUbuntu

4G Dual Hakkında

Teşekkürler.  :)
  19. MedicUbuntu

4G Dual Hakkında

4G'Dual'a güncelleme normal modelleri ile aynı zamanda gelirmi arkadaşlar ?
  20. MedicUbuntu

Spotify Alternatifi--[MusicAll]--(Ücretsiz)

Arkadaşlar şarkıları durdurması,diğer şarkıya otomatik geçmemesi sanirim jb ve KK ile alakalı GMD 1 kullanirken banada olmuştu özellikle jb gerçekten kötü ama 4G ile kullaniyorm şuanda sıkıntı yok Not# Arasira uygulamayı kontrol edin google playde olmadığı için otomatik güncelleme alamıyor...