Arama sonuçlarınız

1. MedicUbuntu

Spotify Alternatifi--[MusicAll]--(Ücretsiz)

Güle güle kullanın :) [hr] Güle güle kullanın :goodbye:
  2. MedicUbuntu

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Heyecanla Bekliyoruz İyi çalışmalar :)
  3. MedicUbuntu

Güle güle kullan Talha  :goodbye:
  4. MedicUbuntu

Güle güle kullanın faydalı olabildiysem ne mutlu :) [hr] Güle güle kullanın :)
  5. MedicUbuntu

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Sony Xperia Z3 Compact 1600 civarı.
  6. MedicUbuntu

Kapasitif tuşların işlevlerini değiştirme

Gravitybox yükledikten sonra fiziksel tuş işlemleri kısmından istediğiniz tuşa istediğiniz özelliği atayabilirsiniz. Not: Gravitybox yükleyebilmek için öncelikle Xposed Kurulu olması gerek. Buradan Nasıl Yapıldığına Bakabilirsiniz.  :goodbye:
  7. MedicUbuntu

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

http://imgur.com/EPKRRuc It's my ss.
  8. MedicUbuntu

Lenovo s960t hakkında

Lenovo'nun stock romları bence gayet başarılı root'da kingoroot'la yada oneclickrootla birşekilde olur elbet. :)
  9. MedicUbuntu

AKK'den Kurtulma Hareketi! [150.000+ imza]

RE: Kotasız İnternetin Kotası / İmza Kampanyası Hemen attım akk görünce dayanamıyorum, böyle saçma bi uygulama olamaz :goodbye:
  10. MedicUbuntu

Müzik Paylaşım Konusu

RE: Müzük Paylaşım Konusu Müzük ?
  11. MedicUbuntu

[PORT+EDIT]Hive OS ROM v2.1 By Incredible™

RE: [PORT][ART]Hive UI ROM[BETA] Türkçeleştirme geliştirilirmi? Elinize Sağlık :)
  12. MedicUbuntu

Hiç para talep etmeyen ve bu kadar geniş bir müzik arşivi olan bir program için bence gayet yeterli bir arayüz. :) [hr] Önemli değil, güle güle kullan :goodbye:
  13. MedicUbuntu

Merhaba Arkadaşlar; Bugün sizlere yaklaşık 1 hafta önce kullanmaya başladığım MusicAll Programını paylaşacağım. Program Google Play Üzerinde Bulunmuyor ! (Bu Yüzden Hiçbir Sorumluluk Kabul Etmiyorum.) :sorunlu: Program Crakli Apk Şeklinde Felan Değildir Orijinaldir. :goodbye: ***...
  14. MedicUbuntu

[APP]Firefox OS Overlay

VIBEUI'da deneyeceğim birazdan not düşerim. Teşekkürler. :goodbye: [hr] *Güzel demek isterdim firefox'u Gnu/Linux kullanıcıları olarak genelde severiz. *Böyle şeyler yapmaları bence doğru değil işin gizemi kalmıyor, android üzerinde bir apk ile firefox'a karşı bir ilk izlenim oluşması bence...
  15. MedicUbuntu

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Evet maalesef çalişmıyor. Oradada ben belirttim. :uzgun: Edit:unistaller (ROOT) ile dolbyi kaldirdim 2. Dosyayi tekrar cwmden flashladim simdi calisiyor. :)
  16. MedicUbuntu

[Audio Mod][4.x/4.4.x/.5.x]Dolby Atmos & Digital Plus Universal

Lenovo VIBEUI'da Program yükleniyor,açılıyor fakat programın bir etkisi yok kapalıda aynı açıkta. Yani: Lenovo VIBEUI'da Çalışmıyor maalesef. Edit:unistaller (ROOT) ile dolbyi kaldirdim 2. Dosyayi tekrar cwmden flashladim simdi calisiyor. :) Emeğine sağlık. :goodbye:
  17. MedicUbuntu

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd Teşekkürler, sadece merak etmiştim. Öğrendiğim iyi oldu.
  18. MedicUbuntu

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Forumda denemediğim tek OS rom sanırım artık bunda'da bırakmak istiyorum en güzelini sona saklamak istedim :utandim: , elinize sağlık. Düzenleme: Herşey çok güzel fakat Dolby yüklenebilirmi ? Eğer...
  19. MedicUbuntu

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd Apk'lar Türkçeleştirdikten sonra kapanmıyor demiştiniz sistem arayüzüde aynı şekildemi çevriliyor hocam? Sadece sistem arayüzünü çevirmek mümkün değilmi ?