Arama sonuçlarınız

1. T

E tab 5 eskisi kadar verimli değil

Gensonun Romunun Hazır Ayarlı Halini Kullanabilirsin [4.4.2]-[CUSTOM STOCK ROM]-[STABLE] E-Tab 5 Prepared Lite Rom
  2. T

[4.4.2]-[CUSTOM STOCK ROM]-[STABLE] E-Tab 5 Prepared Lite Rom

Nerden Bu Hataya Ulaşıyorsunuz Söyleyebilirmisiniz ? Bende Bir Problem Gözükmüyor Ne Yaparken İstiyor Şifre ?
  3. T

Öncelikle Kendinize Bir Pin Belirleyin Sonrasında İşleminize Devam Edebilirsiniz Sorunla Bende Karşılaşmıştım Ve Bu Şekilde Çözülüyor Fakat Şuanda Nereden Bu Soruna Ulaşılıyordu Hatırlamıyorum Söylerseniz Daha İyi Yardımcı Olabilirim :)
  4. T

Öncelikle Kendinize Bir Pin Belirleyin Sonrasında İşleminize Devam Edebilirsiniz Not: Bu Sorun Orjinal Romdan Kaynaklı Bir Hata Bizimle Alakası Yok :D
  5. T

Hangi Winrar Sürümünü Kullanıyorsunuz ? Eğer Mobildeyseniz Play Storeden RAR Uygulamasını Kullanmanız Gerekmektedir Çünki Dosya Bigisayarda Sıkıştırılmıştır
  6. T

E-Tab 5 Açılmıyor

Tamam o zaman hala bir umut var donanımsal olarak ölmemiş tablet :D stock rom atmayı deneyin tablet komple kapalıyken atılan birşey olduğu için
  7. T

E-Tab 5 Açılmıyor

Pcye Bağlayınca Pc Tepki Gösteriyormu Pc Ye Bağlıyken Tableti Açmayı Felan Deneyince Pc Den Bağlanma Sesi Geliyormu ? Bağlanmasa Dahi
  8. T

E-Tab 5 Açılmıyor

Scatteri Şununla Değişip Tekrar Dene Eski Twrp Scatteri Bu Yeni Scatterde Ben Twrp Flaşlayamıyorum Hata Alıyordum Bununla Flashlıyordum Belki Sorununu Çözer
  9. T

En hızlı lp

Bence Oyun Performansı İçin En İyi Rom Lp Olmamak Şartıyla Gensonun Yaptığı Lite Rom Linki goo.gl/G9EBMN Bende Bu Romu Kullanarak Güncellemeleri Ve İnce Ayarları Yaparak Bu Romu Yaptım goo.gl/BoVYP9 Tavsiyemdir Çünki Rom Hem Sarj İçin Hemde Oyun Performansı İçin O.C Li
  10. T

E tab5 icin rom önerisi

yükle google dns seç apply de
  11. T

E tab5 icin rom önerisi

override dns kullanabilirsiniz
  12. T

ETAB 5 DNS SORUNU

override dns kullanabilirsin
  13. T

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Güncelleme Gelecekmi ?
  14. T

Rom önerileriniz nelerdir ?

Stock Zaten ? Sadece Hazır Ayar Çekilmiş Hali Stockdan Daha İyi Oluyor Bu Durumdada :)
  15. T

[CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)

[4.4.2]-[CUSTOM STOCK ROM]-[STABLE] E-Tab 5 Prepared Lite Rom Tüm Sorunlar Çözümlü :) Based Aynı
  16. T

Uygun hızlı bir lollipop rom

Lolipop değil ama tavsiyemdir :P [4.4.2]-[CUSTOM STOCK ROM]-[STABLE] E-Tab 5 Prepared Lite Rom
  17. T

Rom önerileriniz nelerdir ?

Tavsiyemdir :P [4.4.2]-[CUSTOM STOCK ROM]-[STABLE] E-Tab 5 Prepared Lite Rom
  18. T

Sonra başınız benim gibi yanmasın (bu arada konu altı savaş alanına döndü :P)