Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senheiser mx 80. 4, 5 ayda bir bozuluyor neden anlayamadım. Şuan ikinci mx 80 sağ kulaklık gitti solla idare ediyorum. Bir haftaya kalmaz 3. Mx80 kulaklığımı alıcam. Fiyat Max 20 min 15 Tl
Alıntı:
creepypasta'ya göre youtube'da bir video imiş. şu an arandığı takdirde karşımıza çıkan tek şey kırmızı bir arkaplanda size doğru bakan bir adamın olduğu 2 dakikalık bir video. videonun aslı yüklendikten sonra 153 kişi izlemiş ve youtube'a gözlerini çıkartarak yollamışlar. mail sonucu...
Aslında haklısın battery calibration programları bi dosyayı temizliyor diye biliyorum. Ben spflash ile stock rom attığımda mutlaka o dosya temizlenmiş tir. Sorunda hala devam ettiğine göre donanımsal galiba.
Calibration yapıyorum successed diyor ardından şarj kablosunu çıkarıyorum doğrumudur?
Herakleitos aynen şuanda yazılımsal mi donanimsalmi onu anlamaya çalışıyorum. Batarya nın kapasitesi ndede bi azalma yok herzamanki gibi.