Arama sonuçlarınız

1. BaYtar™

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Gidgat Final . Denemeyen varsa mutlaka denesin . Discovery'e cuk diye oturuyor rom. Usta By Orochi :)
  2. BaYtar™

KULAKLIK ÖNERİSİ

http://www.philips.com.tr/c-p/SHL3160BL_00/kulakliklar/ozellikler Bu kulaklık nasıl ?
  3. BaYtar™

KULAKLIK ÖNERİSİ

MX 80 dem Vazgeçtim . maksimum 110 TL kulak üstü kulaklık oneriniz varmı.
  4. BaYtar™

KULAKLIK ÖNERİSİ

Senheiser mx 80. 4, 5 ayda bir bozuluyor neden anlayamadım. Şuan ikinci mx 80 sağ kulaklık gitti solla idare ediyorum. Bir haftaya kalmaz 3. Mx80 kulaklığımı alıcam. Fiyat Max 20 min 15 Tl
  5. BaYtar™

[4.4.2][ART] Razor Rom for GM Discovery

Rom için teşekkür ederiz. Sanırım bu rom benim discoverye kuracağım son rom oluyor.
  6. BaYtar™

Discovery 1 isinma sorunu

Benimde aynı sıkıntı var bu sıkıntı yüzünden batarya gitti. Dokunmatik sapitmasi oluştu birde :(
  7. BaYtar™

Hangisi ve Neden?

Param olsa Nexus 6 alır aldığım gibi z3 rom atar qeyf çekerdim :D
  8. BaYtar™

lenovo super camera+gallery fix

Hocam çok teşekkürler paylaşım için. Bunu jb ve kk ta kullanabiliyormuyuz? Çok pardon discovery paylaşımı zannettim mesajı silebilirsiniz 
  9. BaYtar™

mereana mordegard glesgorv efsanesi

Hadi ya :D baya bi sarmıştı bu konu beni deepweb falan işlerine giricektim :D
  10. BaYtar™

Ciddi misin. :D bir belgeyle falanmı yoksa video lamı
  11. BaYtar™

Alıntı: creepypasta'ya göre youtube'da bir video imiş. şu an arandığı takdirde karşımıza çıkan tek şey kırmızı bir arkaplanda size doğru bakan bir adamın olduğu 2 dakikalık bir video. videonun aslı yüklendikten sonra 153 kişi izlemiş ve youtube'a gözlerini çıkartarak yollamışlar. mail sonucu...
  12. BaYtar™

[MT6589][V1.1]GM Discovery Google Play Edition

Hadi ya :D  oolsun kuruyorum yinede. 
  13. BaYtar™

Ses panelinde genişletilebilir lik gelmiş adamsın kuruyorum romu. 
  14. BaYtar™

RE: [MT6589]GM Discovery Google Play Edition Genişletilebilir ses paneli varmı romda?
  15. BaYtar™

RE: [AOSP][MT6589]GM Discovery Google Play Edition Yeni rom atacaktım bu mesajinizdan sonra bekleme moduna girdim :laugh:
  16. BaYtar™

Launcher Onerisi

Trebuchet i senden duydum onnumara launchermiş. 
  17. BaYtar™

Müzik Paylaşım Konusu

RE: Müzük Paylaşım Konusu https://m.youtube.com/watch?v=SPd3aW1EafQ Sagopa Kajmer-Dessas
  18. BaYtar™

Batarya Sapıttı Uzun Zamandır Düzelmiyor

Aslında haklısın battery calibration programları bi dosyayı temizliyor diye biliyorum. Ben spflash ile stock rom attığımda mutlaka o dosya temizlenmiş tir. Sorunda hala devam ettiğine göre donanımsal galiba. 
  19. BaYtar™

Batarya Sapıttı Uzun Zamandır Düzelmiyor

Calibration yapıyorum successed diyor  ardından şarj kablosunu çıkarıyorum doğrumudur? Herakleitos aynen şuanda yazılımsal mi donanimsalmi onu anlamaya çalışıyorum. Batarya nın kapasitesi ndede bi azalma yok herzamanki gibi.