Arama sonuçlarınız

1. BaYtar™

Batarya Sapıttı Uzun Zamandır Düzelmiyor

Millet batarya bozuldumu anlayamadım arızaları yazıyorum lütfen cevaplayın ; Telefon şarja takılı iken yeniden başlat yaptığımda telefon kapanıyor ve açılmıyor bu sırada şarj kablosunu çıkarıyorum 10 sn içinde yeniden başlıyor.  Şarj sıfırlandı ve telefon kapandı. Telefonu açmadan şarj...
  2. BaYtar™

Ses Paneli

Romu Art de kullanıyorum .Bu yüzden xposed kurulmuyor.Ses panelinin yanındaki buton yok diğer ses düzeylerini göremiyorum.Xposed olsa gravitybox ile halledicem.Bunu nasıl hallederim ? http://hizliresim.com/g5Vap0
  3. BaYtar™

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

Elysium-Yeni Cennet 2013 yapımı Bilimkurgu filmi.Normalde bilimkurgu filmleri fazla sevmem ama bu film ayrı :)
  4. BaYtar™

Kitap Önerileri

Öneriler için tesekkurler arkadaşlar . Vakit buldukça hepsine incelemeye calisicam :) Sağol Dr.Razor forumda eksikliğini hissettim bu konunun.Umarım herkes yararlanır.
  5. BaYtar™

Kitap Önerileri

Evet arkadaşlar kitap önerileriniz varsa bu konu altında paylaşabilirsiniz . Benim bir önerim var %100 Düşünce Gücü-Jack Ensıgn Addington Kitap Hakkında Bilgi Evrenin en büyük gücüne sahip olduğunuzu biliyor musunuz? Bu güç düşüncedir.Yaşamınızı yöneten şey aslında düşünme biçiminizdir...
  6. BaYtar™

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Art da kullanıyorum romu.Xposed çalışmıyor.Oyuzden soruyorum . Ses açma yada kısma yaptığımızda çıkan çubuğun yaninda bir buton oluyordu o butona basınca diğer ses düzeylerini de gorebiliyorduk .Maalesef Leki de bu yok nasıl ekleriz?
  7. BaYtar™

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe AOSP romlarda baya takildim hevesimi aldım açıkçası. OS ROM atmaya karar verdim şansıma yeni sürüm gelmiş:) elinize sağlık
  8. BaYtar™

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD™ Rom V12 Paylaşım için teşekkürler.Elinize sağlık
  9. BaYtar™

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery HDMI ayarları var, ne oluyor o? 
  10. BaYtar™

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Lite Kat serisinden buna geçiş yapıyorum. Sağolun paylaşım için
  11. BaYtar™

LITE-KAT [EDIT/4.4.2] [GM DISCOVERY] By Orochi™

Litekat v3 mü kurmaliyim yoksa Bu Litekat imi ?
  12. BaYtar™

EngineerMode JB Stock Ses Ayarı

Ahize sesi bunlardan hangisi acaba ?
  13. BaYtar™

Ahize ses seviyesi.

Ahizaden ses acayip kısık geliyor litekat v3 yüklü viperfx kurulu ama oradan ayar yapılmıyor. Nasıl arttırılır bu ses ?
  14. BaYtar™

Aranızda İMEİ'si Silinen Var Mı?

Ben pc den stock ROM atarken ara kablo çıktı yanlışlıkla. Stock romu bastan kurdum 2 IMEI de silinmisti. Bi program vardı onunla IMEI yedeği geri yükleniyor ama her ROM atışında imeiler gidiyor.Forumda bi konu vardı PC dem iki IMEI de kalıcı olarak yazdı. Eski forumdaydi bu konu burada varmı...
  15. BaYtar™

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Bu roma viper4andridfx kurabilirmiyiz ? Ses sisteminde şerit led kullanıyorum valkmanin driver leri şerit ledlere fazla enerji veremiyor bu yüzden ledler çok az ışık yayıyor ?
  16. BaYtar™

Müzik Paylaşım Konusu

RE: Müzük Paylaşım Konusu SagopaKajmer Farkı :) :cool: https://m.youtube.com/watch?v=U48R5jVxdGI
  17. BaYtar™

[STABİL][SLIM][AOSP][PORT][4.2.2] LegenD Rom v5 FİNAL

Google play ve bileşenlerini nasıl guncellerim ? System\app içinden dosyalarmi değiştirilecek ?
  18. BaYtar™

GMD 1 Stock ROM JB Gereksiz tüm sistem uygulamaları

Aslında bilen birisi yazsa birçok kişi faydalanır.