Arama sonuçlarınız

1. sercrazy

JellyBean 4.2.x Root Yapma

thank you
  2. sercrazy

[OTA -STOCK] JB 4GB-16GB v6718

thank you
  3. sercrazy

[Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2 Opera miniden ziyade diğer tarayıcılar da oynatmıyor zaten onun çok önemi yok, instagramda video oynatmıyor maalesef, yani bir problem var ama ben de anlayamadım, neyse yine de teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
  4. sercrazy

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2 Durum tam olarak şöyle, youtube da programdan veya chrome dan video oynatıyor, ama örneğin opera mini video oynatamıyor, instagramda ki videolar oynamıyor. Teşekkür ederim ilginize.
  5. sercrazy

Merhabalar, rom gerçekten mükemmel hızda, fakat instagram da videolar oynamıyor, ne yapabilirim ? Edit: Hatta şu anda baktım youtube da video oynatmıyor.
  6. sercrazy

RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Merhaba, rom çok güzel ve hızlı, yalnız takvim uygulaması göremedim, google takvim açınca da calendar storage devre dışı gibi bir hata veriyor, var mıdır bir çözümü ? Edit : Calendar Storage.apk bulup yükledim şu an çalışıyor.
  7. sercrazy

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Merhaba, v3 ü kısa bir süre önce kullanmıştım, rom güzel fakat bir problemi vardı. Ayarlarda "erişilebilirlik" kısmı yoktu, bildirim erişimi isteyen uygulamalar erişilebilirlik kısmına yönlendiriyordu fakat ayarlar durdu hatası...
  8. sercrazy

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Merhaba, LegenD gerçekten efsane ve emektar bir romdur. Öncelikle çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim, arkada yıllar var gerçekten. Bu forumdaki ve başka forumlardaki bir çok romu denedim, hala görsellik ve kusursuzluk olarak legend den üstün bir rom görebilmiş değilim. Yüklediğim her farklı...
  9. sercrazy

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

Tabii ki legend serisi kusursuzluk konusunda diğer romlara göre çok önde, her ihtiyaca karşılık verebiliyor. V12 de çok iyi yaklaşık 2 ay kullandım fakat şarj problemi çok yordu, başka roma geçmek durumunda kaldım, kullanılabilirlik çok önemli ama batarya da bir o kadar önemli, V13 çıkacaksa...