Arama sonuçlarınız

1. MPower

[PORT][4.4.2][INSPIRED 6][V2]

Az daha erken geleydi konu bugun 2 rom degistirdim en son stock a döndüm :) Emegine saglik yinede
  2. MPower

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@"ArdaKozkı" icon pack icin sagolasin
  3. MPower

Rom tavsiyesi ve Yedek alma

5.1.1 >> http://forum.turkdevs.com/forum-android-one-4g-stock-romlar Telefonunuzun şuanki halini programlar vs yüklenmiş halini twrp recovery ile yedekleyebilirsiniz hafıza kartınıza Forumda twrp recovery yükleme anlatımı var google amcadanda nasıl twrp recovery yedek alabileceğinizi...
  4. MPower

Recovery Portlama

Bu adreslere bir bakın isterseniz ingilizceniz var ise Tıkla 1 Tıkla 2
  5. MPower

Rom portlama hakkinda soru

Tamamdir bos zamanimda deneyecegim teşekkürler
  6. MPower

@"RomMaster" @"TheHeroeS" Mesajlariniz icin sagolun needrom disinda 4pda var ordan chipsetimize uygun cihazlari hangi kategoriden buluyorsunuz sitenin alayi rusca ben hic bir sey anlamadim portlamalik rom bulmaya calisirken ?
  7. MPower

@"Rygebin" cevap vermeyi unuttunuz herhalde ?
  8. MPower

Arkadaslar merhaba bir kac sorum olacakti 1- OS rom taban alip (coloros, miui vb.)Aosp rom portlayabilir miyim? 2- Stabil ve seri portlanmalik bir Aosp rom tavsiye eder misiniz ( link verirseniz daha makbul gecer )
  9. MPower

Cips

Pringles yeşil kutu al fiyat/performans cipsi diğerleri gibi paketteki havaya para vermemiş olursun
  10. MPower

vCard biçim desteklenmiyor hatası

Beyler enişteye android one aldıttırdım eski symbian s40 telefonundan bin bir türlü takla ata ata 400 küsür kişi rehberi aldım bir kaç eski telefonla her neyse ben bu kişileri telefona atamıyorum biçim desteklenmiyor diyor toplu biçimde atmaya çalışınca bir vcard dosyasını atınca atıyor ama bu...
  11. MPower

[THEME-MIUI] Note 5 Tema

Link hatalı ?
  12. MPower

Xposed Framework Hatası

KK stock da xposed calismiyordu yanlis hatirlamiyorsam tema ile ilgili bi dosyayı silmeniz gerekiyordu
  13. MPower

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Diss he bu :gl: ....................................
  14. MPower

CyanogenMod13.0 Gapps Sorunu

Twrp ayarlarindan signature vertification u kapatin
  15. MPower

SuperSu Yükledim Nasıl Kaldırabilirim

Kardeş ne içtiysen artik :D Supersu sayesinde uygulamalara root erisimi verirsin neden kaldirmak istiyorsun ki?