Arama sonuçlarınız

1. MPower

Android FM Radyo Frekans Aralığını Değiştirmek Mümkün mü?

Adam konuyu hortlatmis ama bilgim olmadigi bir seyi ogrendim eline saglik, tesekkurunu verdim :)
  2. MPower

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Biri Aosp mi dedi ;)
  3. MPower

Ygs-Lys Soru Çözüm Ana Konu

Eger sizi gaza getiricekse ders calismaya motive edicekse anlatayim kendi hikayemi, ilk dershaneye basladigimda ygs denemelerinde 30 net aliyordum sonradan biraz ders calismayla 50-60 a cikti bir kac ay sonra 70+ yapmaya basladim son 1 ay kala ygs ye her gun kendimi sikarak 7-8 saat...
  4. MPower

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Gidgat attim icindeki cart curt uygulamalarin hepsini sildim launcher vs de sildim kendime gore editledim bile, yinede mesajiniz icin tesekkur ederim :)
  5. MPower

Varsa şekliniz diss atmaya bekleriz ;)
  6. MPower

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM @"Creative®" ve COS team, sizlerden ricam lütfen orjinallik dışına çıkmamanız (cart curt extra uygulamalardan ve gereksiz temalanmış uygulamalardan söz ediyorum :) ) sürekli kullanacaklar olarak bizide düşünmeniz  :goodbye:
  7. MPower

Aynen soylemistiniz :)
  8. MPower

@"PoleStar" hoş olmuş ama :) , kız arkadaşınız bir şey demiyormu ya duvar kagidinizi görünce herkes kızlı resim atıyor :D Ya ben uzun sure miui kullandım aosp bana bos geliyor :S , miui de kasmaya başladı diye bıraktım yoksa iyiydi miui, bu da benim külüstür :(
  9. MPower

Siz herhalde karışık için pack kullanıyorsunuz bendeki cornie icons ile değişik geldi :)
  10. MPower

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Aosp tavsiye lütfen :) Pil iyi gitsin yeter bana :) @"ArdaKozkı" hocam hangi romda siniz?
  11. MPower

İcon nedir hocam? Aosp ye geçiyorum canim cekti artık :D Bir de yeni rom cikaracak var mi bildiginiz biri?
  12. MPower

Ah be 4g paramız yokki geçelim biz halen diskavri  :uzgun: Not: Üniversiteli olacak arkadaşlara tavsiye arkadaş ortamı yapmayın para yetişmiyor yoksa halen diskavri gider ömür boyunca :goodbye:
  13. MPower

[hr] icon pack nedir ? [hr] hocam rom ve icon pack nedir ?
  14. MPower

[5.11.12]MIUI v7 For GM Discovery by Incredible™

@"serkan75" @"Incredible™" Bende sade aosp seviyorum ama miui deyim bari yuklemisken cafcafli yukleyeyim dedim millet neden miui yi beğeniyor öğrenmiş olalim diye :D
  15. MPower

[5.11.12]MIUI v7 For GM Discovery by Incredible™

Saat ve wifi sebeke yerine bakilinca en.miui .com da ki ve p**ttech de ki sw33tking adli user in romuna benziyor (Ben de o romu kullaniyorum yalan olmasin adam miui nin piri diye)
  16. MPower

[Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma

Rashr ile yuklenebilir yada mobileuncletools ile @"Asderdd" hocam etab5 icin custom rom calismaniz olacak mi?
  17. MPower

İcon pack nedir acaba? Yada tema ?
  18. MPower

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Twrp ile wipe yapinca benim tabletin hafızasındaki veriler siliniyor , sd cardsiz nasil rom yüklenecek bilginiz var mi?