Arama sonuçlarınız

1. MPower

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

@"Asderdd" hocam custom rom calismaniz var mi ? Birde bu tablete sd cart takılıyor mu?
  2. MPower

system.img editleme yardım

Ayarlardan fabrika ayarlarina dondur güncellemeler kalkar
  3. MPower

CM temalarını kitkata uygulama

http://forum.turkdevs.com/forum-tema-portlama-ve-tema-yapma
  4. MPower

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Diss to @"serkan75"
  5. MPower

Fatih Projesi GM E-Tab 5 root

Bende var etab5 kardesime vermisler rootlama yontemi youtube ta var , ilk once cihazi ayarlardan fabrika ayarlarina sifirla guncellemeler gider oyle sonra wifi agina bağlan tableti kapa aç aktif olur tabletin sonra wifi agini unut derleme no dan gelistirici secenekleri ac usb hata ayiklama ac...
  6. MPower

Vay vay vay, hocam iconlar cok hoş olmuş gnz tema mi icon pack mi yaptiniz? Paylasirmisiniz bir de wallpaper ile temayi? [hr] Hangi icon bu?
  7. MPower

Status 7

Miui kurarken status7 alıyordum 2 gb partiiton yapıp ta düzelmişti romu kuyrmuştu
  8. MPower

Diss to @"serkan75" @"OptimusPrime"
  9. MPower

Miui deneyin bir de isterseniz ben de stock ve aosp dan baska rom kullanmam stock ta sistemi bozdum galiba bir saate batarya hemen doluyordu sarj yuzdeside cok cabuk dusuyordu kullanirken simdi miui kullaniyorum suan tema felan kullanmiyorum bu haliyle bana gayet cafcafli geliyor orjinal hali...
  10. MPower

Hocam wallpaper alabilirmiyiz ? [hr] Hocam wallpaper alabilirmiyiz, custom rom sevmediniz heralde geri stock dönmüşsünüz :D
  11. MPower

ebr dosyaları

Rom boyutunu 2 gb a cevirmek istiyorsun bu konuda bi fikrim yok @"Orochi™" hoca anlar belki?
  12. MPower

ebr dosyaları

Rom boyutunu 2 gb a cevirmek istiyorsun bu konuda bi fikrim yok @"Orochi™" hoca anlar belki?
  13. MPower

ebr dosyaları

google da Discovery repartition tool diye arama yapsan turkdevs direk çıkıyor önüne
  14. MPower

ebr dosyaları

Discovery repartition tool var forumda onla yap
  15. MPower

Discovery Customizer İle Alınan IMEI Yedeğini Açma

Hxd hex editor ile bir bakin isterseniz?
  16. MPower

ROMU HAFIZAYA ATMADAN WIPE YAPTIM ACILMIYOR

Twrp recovery olsaydı bilgisayarınıza adb fastboot yükleyip romu cihazınızın sd card ına atabilirdiniz, Spflash tool ile stock romu kurmayı deneyin google da spflashtool telefonunuzun modeliyle arama yapın daha önce flashtool kullanmadığım için yardımcı olamayacağım
  17. MPower

ROMU HAFIZAYA ATMADAN WIPE YAPTIM ACILMIYOR

Twrp varsa adb push komutuyla zip dosyasını hafıza kartına aktarabilirsiniz , pc nizde telefonunuzu tanıtmış ve driver lar kurulmuşsa bu yöntem işe yarayacaktır Recovery menüsündeyken cihazınızı pc ye takın rom.zip i bi klasördeyken shift tuşuna basarak sağ tıklayın komut satırını burada...
  18. MPower

Çok hoş olmuş elinize sağlık :)