Arama sonuçlarınız

1. MPower

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@"Wes" @"Incredible™" @"asi" Ben gorsellik demedim ki :) Aosp bana daha bi cool geliyor renksiz sade tek tabanca :D @"FoggyFa" Miui color vibe gibi os romlara hic bulasmam demek istemiştim orda sistemin her yeri cok renkli ve bu romlar bana yavas geliyor :) @"serkan75" Google lolipop ve...
  2. MPower

Kingo Rootu Supersu nasıl yapabilirm?

Root checker la bi root gereksinimi denetlermisin kingo root benim telefonu root edememisti 8174 stock surumunde
  3. MPower

Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bi ben mi igreniyorum material arayuzden miui den coloros tan cafcaflı renklerden , aosp parcalar alayini :utandim: Hele lolipop bildirim cubugu tam telefonu kirmalik geliyor :D
  4. MPower

values-v19 mantigi?

Onceki forumda biri bu taktigi söylemişti yaklasik 1 senedir bu islerle ugrasmiyorum uni sinavi ygs-lys derken, her neyse aklima geldi hazır hastayim ders calisamiyorum diye ugrasayim dedim bu islerle tekrardan her neyse Bayagi uzun zaman gecmesine ragmen hatirladigim kadariyla cm temasinin...
  5. MPower

values-v19 mantigi?

@"MadloveR" @"Wes" @"Incredible™" Beyler bu konuda bir fikriniz var mi acaba?
  6. MPower

values-v19 mantigi?

Tema portlarken values teki xml deki satirlari tek tek degistirme yerine , temadaki values klasorunun ismini values-v19 yapip hedef dosyaya atip ta recompile edilmesi gibi bir yöntem var bildiğiniz gibi bundaki mantik nedir acaba ? Bilen biri aciklayabilir mi ? Advanced apktool bunu gorunce...
  7. MPower

Zip yapma

http://lmgtfy.com/?q=turkdevs+zip+olu%C5%9Fturma
  8. MPower

Yazı Fontu Değiştirme Hakında Bilgi Verirmisiniz?

Bi font u atıyorum Tahoma fontunu sistemdeki tüm fontların yerine geçmesi için cwm den nasıl yüklenebilir bir paket yapabilirim anlatır mısınız acaba ?
  9. MPower

Sistem Uygulamalarını Temalamak

Apktool ile apk yi decompile edeceksin Sonra xml lerdeki renk kodlariyla yada resimlerle oynayacaksin Sonrada recompile edeceksin apk yi [hr] http://forum.turkdevs.com/konu-ayrintili-anlatim-mms-apk-nasil-temalanir.html Mms apk sini temalamayi anlatmis hocamiz ordan yardim alabilirsin
  10. MPower

Ekran Kararması

Yazilimsal olabilir benim ki de eski rom da karariyordu kilit moduna alinca telefonu bi daha ekran acilmiyordu 2-3 dk boyunca. ,stok romdayim 0 hata var bi stok romu yükle belki düzelir
  11. MPower

Yukarda paylaşıcam yazmıştı arkadaş, görmediniz sanırım :)
  12. MPower

Aynem, mv2 temanizi kullanıyorum zaten sizin bu resimde dialer ve sms simgesi ni degisik gordum v3 mu dedim yoksa :))
  13. MPower

Acaba Tema yi paylasabilir misiniz?
  14. MPower

arabalı resimleri atarmısınız ?
  15. MPower

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Partition yapmayı deneyebilirsiniz , ben genelde rom kurduğumda bi 10 dk beklerim tel açılmazsa
  16. MPower

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

hata nedir ? ben dün sıkıntısız kurdum romu
  17. MPower

[5.10.22] MIUI V7 by Wes GM Discovery

Bende philz var cwm tabanlı oda ama 5.9.15 de de status7 verip yüklemedi partition kaça kaç ? Benim 2.5 data, 250mb sd , 16 gb sd card @"Wes" senin bir fikrin var mı ?