Arama sonuçlarınız

1. MPower

[5.10.22] MIUI V7 by Wes GM Discovery

@"Wes" bana soruyorsan zip i hiç ellememiştim iki kere indirdim direk sd karta atıp kurmaya çalıştım olmadı şimdi 5.10.15 deniycem bakalım ne olacak sonucu yazarım :)
  2. MPower

Sendemi status alıyorsun, ben de tek bana mı garezi var diyordum :D [hr] @serkan75 bende 4 gb kullanıcısıyım ama status 7 veriyor hangi recovery den yükleme yapıyorsun? Acaba benim tel hafızasımı az geliyor diycem data 2.5 gb (uygulama yükleme alanı) diğeri kaç bilmiyorum
  3. MPower

Valla hocam ben de anlamadım bi bana garezi var herhalde romun :) [hr] Cihaz 4gb değil di mi senin?
  4. MPower

Full kurdum daha doğrusu kuramadım :) Baştan indirdim yine olmadı recovery değiştirdim twrp ye geçtim yine olmadı telefondamı sıkıntı var diye stock rom kurdum xperia da kurdum yoksa custom rom mu yemiyor diye onuda sorunsuz kurdum bi miui kuramadım (xperia 482 mb bide miui den daha fazla yani)...
  5. MPower

@"Wes" status7 hatası aldım yardım edermisiniz? cihaza kitkat flash tool ile yüklenmiş (1gb partition) + @"Orochi™" hocanın partition programıyla 2.5 gb data yapılnıştı ilk defa bu hatayı aldım çok uzun zamandır philz recovery kullanıyorum
  6. MPower

Rom.zip e root gommek ?

Yardiminiz icin teşekkürler
  7. MPower

Miui yukleyecektim yeni surumu gordum pusuya yattim tesekkurler @"Wes" link i beklemedeyim :)
  8. MPower

Rom.zip e root gommek ?

@"Apranax" ve @"Wes" cevabiniz icin tesekkur ederim
  9. MPower

Rom.zip e root gommek ?

Rom.zip e root eklemesini nasil yapabilirim ? Bunun icin bir anlatim varsa ben goremedim forumda kusrumu mahzur gorun lütfen ve konu linkini atarsaniz sevinirim.
  10. MPower

[TR][v5.10.15]MIUI V7 By Wes GM Discovery

@"Wes" gapps son surum mu acaba ? :goodbye:
  11. MPower

legend v10 için fix aryorum varmı?

Legend v6 daha iyiydi bana göre :D
  12. MPower

8174 Root olmuyor

Stock romu cwm den philz ile yğkledim kurulum sonra reboot yapmak istediğimde rootlansın mi dedi okeyledim neyse rootlamadı telefonu  super su cwm zip indirdim kendi sitesinden yine cwm den kurduktan sonra root yemedi tel anlamadım gitti son güncellemeyi rootlayabilen var mı
  13. MPower

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]MysticOS ROM For GMD

RE: [PORT][EDIT][OFFICIAL]MysticOS ROM For GMD Tam aradigim rom cok hoş ve sade gözüküyor elinize saglik v2 surumunu bekleyip te kurucam :))
  14. MPower

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Öneri değilde rica olarak geliştiricilere sesleniyorum; Stabil aosp yada yenilikçi olarak l görünüm lü içinde hic bir fazla program olmayan ( gece modu, dolby, xposed, cpu cart curt ) gaps son surume guncellenmis bicimde slim bir rom yapilabilinir mi...
  15. MPower

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Stock kullanmıyor muydunuz ? Stock degilse rom ve icon pack ogrenebilir miyim
  16. MPower

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Sade bom boş stabil rom varmı piyasada jetkat tarzı ?
  17. MPower

[STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme

Acil rica etsem elinde link olup ta verebilecek olan var mı 4 gb için
  18. MPower

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

Bende begendim gayet iyi pili de
  19. MPower

Silinen Müzikleri Geri Getirme Olabilir Mi?

clean master ın ram e bi katkısı yok ki ha şöyle var kendisi daha fazla ram tüketiyor geçmiş olsun bro greenify kullan yada lenovo power manager bunlar ram ve pil tasarrufu yapar
  20. MPower

Biraz Tuhaf Bi İstek

Telefonum belli saatlerde açılmasın istiyorum ygs ye çalışmak için dahada açmak gerekirse konuyu örneğin tuş kilidi açılmasın telefonu kullanamayayım çağrıları cevaplayabileyim sadece yada wifi açılmasın o saatlerde olmadı whatsapp açılmasın böyle bir program varmı yada böyle bir kodlama...