Arama sonuçlarınız

1. R

[TWRP]CyanogenOS 12.1.1-YOG7DAS2FI General Mobile 4G

Cvp: RE: [TWRP]CyanogenOS 12.1.1-YOG7DAS2FI General Mobile 4G Tabii hocam cok saolun bu arada :) ha bi de sey hangi wipeleri yapcam acaba :) [hr] Bide bu guncelleme almaz demi
  2. R

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

Cvp: RE: [V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Hocam twrp v3.0 ile direk wipeleri yapip flashlayip sonra reboot etcem demi bide sey hangi wipeleri yapacagimi da soyler misiniz kusruma bakmayin biraz acemiyim de
  3. R

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

Arkadaslar benim bilgisayarim yok su an telefonumda twrp v3.0 var rootlu 6.0.1 stock romdayim. Bilgisayarsiz sadece twrpden kurabilir miyim ve bunun icim hangisini indirmeliyim lutfen yardim edin cok istiyorum bu romu yuklemeyi ama biraz acemitim twrp den yuklersem daha saglam olur. Zaten pc im yok
  4. R

Xstana pil simgesi

Arkadaslar oncelikle selamun aleykum. General mobile 4G cihazimda (Marsmallow) xstana uygulamasinda her sey iyi guzel fakat pil simgesi hep stock halde onu nasil duzeltebilirim
  5. R

(Font) İce Cream Font

Cvp: RE: (Font) İce Cream Font Tamamdir :)
  6. R

Zooper Widget tema

Arkadaslar zooper widget pro var fakat ben kullanamiyorum hazir temalari olan varsa paylasabilir mi lutfen
  7. R

(Font) İce Cream Font

Denedim kardesim MM uyumluymus super oldu :)
  8. R

(Font) İce Cream Font

Cvp: RE: (Font) İce Cream Font Peki kardesim eyvallah denerim bi ara yazarım sonucu buraya
  9. R

[UPDATE]General Mobile 4G Stock Recovery

RE: [TWRP]General Mobile 4G Stock Recovery Twrp 3.0 i nereden bulabilirim acaba [hr] Forumu o kadar aradim bulamadim
  10. R

(Font) İce Cream Font

Android M uyumlu mu
  11. R

(Font) Purewhite Font

Yalniz su an bisey farkettim hesap makinesinde "." isareti gorunmuyor buna cozum yok demi .ss
  12. R

(Font) Purewhite Font

Kardesim cok saol bee super oldu :)
  13. R

Twrp flashlama

Cvp: RE: Ne yapmam lazimm Tamamdir cok saolun :)
  14. R

Twrp flashlama

Cvp: RE: Ne yapmam lazimm Tamamdir yukledim twrp yi ama bu su an kalici olarak yuklendi demi
  15. R

Twrp flashlama

Flashify ile twrp flashlicam ama nasil yapacagimi bilmiyorum yardim eder misiniz [hr] Bu arada telefonum 6.0.1 stock romda rootlu ve stock recovery yuklu
  16. R

Marsmellow ile uyumlu yazı stili değiştirme modülü

Cvp: RE: Marsmellow ile uyumlu yazı stili değiştirme modülü Hocam ifontta bootlogoda kaliyor diyorlar baska var mi bildiginiz sorunsuz calisan?
  17. R

Marsmallow uyumlu xposed

Cvp: RE: Marsmallow uyumlu xposed İste aradigim buydu cok saolun :)
  18. R

Marsmallow uyumlu xposed

Cvp: RE: Marsmallow uyumlu xposed Kusruma bakmayin forum kullanma konusunda pek becerikli oldugum soylenemez. Bu arada ben xposedi kuramadim yani modul degil aslinda sorunum ben 6.0.1 e uyumlu xposed bulamadim sorunum bu
  19. R

Rom atamayanlara yardim

3.0 twrpyi nerden bulcaz