Arama sonuçlarınız

1. R

general mobile 4g marshmallow için bilgisayarsız root ve twrp yükleme

Kardesim turkce twrp yi bulamadim v4 olan demissin bi de yok ki oyle bisi forumda
  2. R

Marsmallow uyumlu xposed

Cvp: RE: Marsmallow uyumlu xposed Kardesim orda verilen linkte xda daki bir konu aciliyor ordaki v3 u yuklesem sorun yasatir mi bana onun android 5.1.1 icin oldugunu dusunuyorum
  3. R

Marsmallow uyumlu xposed

arkadaşlar marsmallow uyumlu xposedi nerden bulabilirim nasıl kurabilirim lütfen açıklar mısınız
  4. R

TELEFON ACILMIYOR

Arkadaşlar merhabalar. Root atmak için twrp yükleyecektim. herşeyi doğru yaptım fakat twrp yüklerken cmdde bir hata verdi oem hatası (oem kilidini açmıştım normalde) ben de yine aynı konuda gördüğüm fastboot oem unlock-go komutunu verdim telefon kapandı açıldı ve Android robotu çıktı siliniyor...
  5. R

[Güncel][^Root^]General Mobile 4G Marshmallow Resmi Root Yöntemi {Sorunsuz}

kardesim bende de unlock device ... hatası verdi. fastboot oem unlock-go dedim robot cıktı silniiyor yazıyor nolcak simdi beklemelimiyim napmalıyım
  6. R

[APP][4.2+] Sony Music 9.1.5.A.1.0beta

Cvp: RE: [APP][4.2+] Sony Music 9.1.5.A.1.0beta Maalesef ki hayir yani telefon daha orjinal halinde malum sinav zamani pek ilgilenemiyorum custom olaylariyla :D
  7. R

Cvp: RE: [APP][4.2+] Sony Music 9.1.5.A.1.0beta Hocam stock masrmallow yukly rootsuz daha el degmemis cihaz yani :D cwm den kurabilir miyim yine ? Soru olur mu yani ?
  8. R

Apk mirrordan bi bikac ondeki versiyonu indirdim ama simdi de yuklenmiyor diyor napmam gerek
  9. R

Cvp: RE: [APP][4.2+] Sony Music 9.1.5.A.1.0beta Evet mavi butona tikliyorum ama sayfa yenileniyor sadece hicbir sey gelmiyor telefonum gm 4g
  10. R

İnmiyor ya hep baska bi siteye yonlendiriyor
  11. R

ACİLLL YARDİMMM

Arkadaslar whatsapp plus yukledim ve hani whatsapp plusta birisi cevrimici olunca iste -rehberdeki bir kisinin ismi- cevrimici yaziyor ya bende de +187224... İle baslayan bi numara yazmaya basladi iste surekli 187224... cevrimici felan yaziyor. Rehbere kaydettim arap birisi cikti arkadaslar...
  12. R

Dosya sorunu

Hayir oyle bir sey yok zaten ben sd kartla ugrasmiyorum ki dahili hafizadaki download klasorundeki dosyayi obb klasorune atmak istiyodum atamiyorum [hr]
  13. R

Dosya sorunu

Es dosya yoneticisi ve google playdeki ilk 2 siradaki dosya yoneticisi
  14. R

Dosya sorunu

Merhaba arkadaslar telefona oyun yukleyecektim data dosyasini obb klasorune atmam gerek fakat atamiyorum farkli dosya yoneticileriyle denedim yine olmadi obb klasoru ile ilgili hicbir islem yapamiyorum. Nasil cozebilirum
  15. R

Telefon Kafayı Yedi Yardım[Çözüldü]

RE: Telefon Kafayı Yedi Yardım Ya ben böyle şeylerden hiç anlamıyorum telefona kesin bi zarar veririm ondan korkuyorum baska çözüm yolu yok mu
  16. R

Telefon Kafayı Yedi Yardım[Çözüldü]

Arkadaşlar telefonuma HTC klavyeyi yükleyeyim dedim googledan bir program indirdim HTC input apk diye bir uygulamaydı. Kurar kurmaz telefon açılış ekranına geldi hani şu 4 top saçma saçma hareketler yapıyor ya oraya geldi öylece kaldı. yarım saat bekledim açılmadı bende bataryayı çıkarıp taktım...
  17. R

[Çözüldü] PDFleri Açamıyorum

RE: Pdfleri acamiyorum Tamamdır kardesik cok saol google pdf goruntuleyiciyi indirdim sorun duzeldi :)
  18. R

[Çözüldü] PDFleri Açamıyorum

Arkadaslar baslikta da belirttigim gibi pdfleri acamiyorum. 5.1.1 de acabiliyordum fakat 6.0 da acamiyorum hem telefonun orjinal dosya yoneticisinden hemde es dosya yoneticisinden denedim yine acamadim sebebi nedir nasil duzelir ?
  19. R

6.0'da Root Garanti Dışı Bırakmayacak.

Aynen oyle bisey var ama soyle de bi sorun var root atinca /system klasorune bi etkisi olmayacak bu yuzden /system klasorunde calisan bir rootlu uygulama calisamaz. Yani bu konuda profesyonel degilim sadece bildiklerimi soyluyorum ama inşaAllah dedigim soruna da bi cozum vardir.
  20. R

Sarki listesi

Arkadaslar sd kartimda 1000 tane civarinda sarki var ve cogu muzik calar bu sarkilarin herbirini 4 tane goruyor. Yani 4000 sarkiymis gibi. Nasil duzeltebilirim veya adam akilli bi muzik calar uygulamasi onerir misiniz?